Ironman Barcelona

Da går det mot sesongslutt, og kun én konkurranse gjenstår: Ironman Barcelona.

Det har gått en stund siden skuffelsen i Maastricht og lysten til å gjennomføre er sterk. Så blir spørsmålet: Har de mange treningstimene og tida borte fra familien hjulpet? Jeg håper det. Siden sist konkurranse har jeg fokusert veldig mye mer på løp og svømming. Har også hatt mye hard trening frem til de siste ukene, hvor det har vært roligere. Håper dette sørger for at jeg treffer bra med formtoppen i Barcelona på Lørdag. 

Christian Nordkvelde løper

I denne konkurransen er svømmedelen i åpent hav, noe som er nytt. Men jeg tror det skal gå bra. Føler jeg har kontroll på svømminga nå, så da er det bare å finne noen gode føtter å henge på og ikke tape for mye tid. Videre er sykkelløypa ganske flat. En liten bakke som vi kjører fire ganger, men det skal nok gå bra. Er nok litt mer usikker på sykkelformen siden jeg har vært mindre på sykkelen i det siste, men jeg har en plan. Løpinga går langs stranda, så denne er også flat. Her er det bare å finne en ok fart å prøve å holde den. Har fått hatt mer fokus på løp så håper det har gjort underverker.

Videre er det det heldigvis ikke meldt så varmt som fryktet. Skal ligge på 20-25 grader på dagen og selv om det nok hadde passet meg bedre med enda litt kaldere, er dette likt for alle. 

Tidsmessig er det vanskelig å si. Men siden målet er å kvalifisere meg til Hawaii 2018, så må jeg så tett på 9 timer som mulig. Det er utrolig fort. Men skal gå all inn.

// Christian