Helgens aktivitet: Ironman Italia

Da er det ikke mange timer til starten går for årets andre fulldistanse på like mange måneder. Ironman Italia står for tur – en konkurranse som arrangeres for første gang, jeg gleder meg.

Jeg har følt meg bra etter Ironman Maastricht og har fått trent akkurat det jeg hadde sett for meg i denne perioden. Er ikke plaget med skader og har ikke vært syk, så da kan jeg heller ikke skylde på noe i etterkant. Pokker ;)

I forhold til forrige konkurranse i Nederland er dette en litt annen type løype. Det er åpen sjø på svømmingen, samt en mildere sykling. Det skal bli spennende å se hva det kan holde til. At det er en løype som passer meg bedre vil jeg tro, men den kan også passe mange andre, så da får vi bare vente å se.

Sondre Bolstad - siste løp før IM Italia

Foto: Siste løpet før IM Italia

Målsetningen er å komme så høyt opp i aldersklassen som overhodet mulig. Erfaringsmessig vet jeg at det kommer veldig an på hvor høyt nivå det er på startfeltet, så det å tippe plassering er vanskelig. Som jeg har sagt tidligere, så lenge jeg føler at jeg har gjort et godt løp i etterkant, så skal jeg være fornøyd!

En lang sesong går mot slutten – og jeg gleder meg til å få ut de siste kreftene i det som kommer til å bli et kult løp!!!

Nå er det beina høyt.

 

//Sondre Bolstad