Alle gode ting er fire?

Det er mange som spør meg hva jeg tenker om å ikke å kvalifisere meg til VM. Samt hva jeg tenker om at Sondre og Per Arne kan klare det - og ikke jeg. På det første spørsmålet så er svaret enkelt. Jeg skal kvalifisere meg til Hawaii;)

Neida, skal ikke være så ovapå. Men uten den innstillingen går det ikke. Jeg har prøvd 3 ganger nå. En gang brøt jeg etter å ikke få puste. En gang havnet jeg på spansk sykehus. Den siste kom jeg i mål, men måtte få medisinsk hjelp ganske lenge etterpå. Hehe.

Jeg føler jeg har gått all in alle gangene. Så det at jeg ikke har klart det enda plager meg ikke så veldig. Det er utrolig mange som kjemper om disse plassene. Så er ikke bare å hente billetten. Akkurat som om vinteren så tror folk at vi i Norge er de eneste som bruker mye penger på skismøring. Og har de beste løperne, og derfor bare burde hente gull. Jeg har vært med i det sirkuset siden 2013. Og siden da har det gått fra 3 smøretrailere, til 8. Og alle nasjonene jobber for å ha det beste.

Jeg gjør det jeg har mest trua på. Holder det? Ja, jeg føler jeg gjør mye riktig. Så da er det bare å snekre sammen en god plan til København.

På det andre spørsmålet om jeg unner de to andre en tur. JA! Når vi satt i salen i Haugesund og Sondre var neste navnet som skulle leses opp. FY... Jeg var så nær å hoppe opp å skrike JAAA på Sondres vegne. Han er en jeg unner en sånn tur. Han har en innstilling som er bare helt rå. Det går kanskje ikke fortest noen plass. Men han er utrolig jevn. Og jeg håper han får billett i Køben.

Per Arne fortjener også en billett. Han er den av oss tre som legger mest ned på treningsbiten. Der er alt lest opp og ned og baklengs og sideveis og ikke minst skrått. Han har treningsprogrammer og duppeditter jeg aldri har tenkt på. Der er ikke noe tilfeldig. Han er en utrolig god syklist, så der vil han gjøre det bra. Det eneste som er synd med Per Arne er at vi er i samme klasse.

Jeg trur alle som driver med idrett er skrudd sammen slik at de ønsker å vinne. Det er i allefall jeg. «Second is the first loser». Jeg blir garantert ganske grinete de første timene etter utdelinga hvis jeg ikke klarer det. Men det går over hvis jeg vet jeg har gjort alt i min makt. Jeg vil at en, to eller helst alle tre skal klare det. Jeg er en som er opptatt av å vinne, men setter laginnsatsen før det. Det har nok alle som kjenner meg merket. Håper jeg.

/ Christian