Årets første konkurranse: Hvaler Tri

Da er tida inne for Hvaler Tri, årets første triatlonkonkurranse. Jeg har heldigvis hatt startnummer på brystet på flere rene løp og sykkelritt tidligere i år, så selv om det er første gang i tri-drakten håper jeg å ha konkurransenervene under kontroll, og at jeg kan stille med relativt lave skuldre til start på søndag.

Jeg har brukt mye tid i bassenget gjennom vinteren og våren, så jeg har forhåpninger om å kunne klare en høyere snittfart en tidligere

Konkurransen i helga dreier seg mye om å måle seg mot de andre, se hvor god/dårlig man er. Det er en veldig ærlig sport i og med at man kun (i hvert fall nesten) kan skylde på seg selv hvis det ikke går så bra. Jeg har brukt mye tid i bassenget gjennom vinteren og våren, så jeg har forhåpninger om å kunne klare en høyere snittfart en tidligere. Det jeg er aller mest spent på er i grunn syklingen. I de siste årene har jeg vært med på lagsykling frem mot Lillehammer-Oslo. Det vil si ekstremt mye sykling gjennom hele våren, samt deltakelse på ritt nesten hver helg. Det har tidligere gjort meg veldig sterk på sykkeldelen. I år har jeg i stedet prioritert mye mer løping, så det blir spennende å se hvordan det slår ut. Jeg velger å tro at jeg totalt sett stiller sterkere, sammenlignet med i fjor. Målet i Hvaler Tri er å prestere jevnt bra på alle tre øvelsene, så får vi se om det blir gull eller gråstein. 

Sondre Løper

Sist, men ikke minst, så skal det bli spennende å se hvem av oss gutta som takler den første konkurransen best. Jeg er ganske sikker på at èn av oss kommer til å gjøre det ganske bra, og da er jeg fornøyd. Neida. Joda.  Håper selvfølgelig det er meg selv som har en god dag, men det vet man aldri. Hvis det går åt skogen så kan jeg alltids skylde på røykelunger.

/ Sondre