Race rapport Hvaler Tri: Per Arne Kolseth

Dette gikk ikke helt som ønsket. Null energi og ingen sprut i beina – rett og slett et strev fra første meter.

På svømmingen var det det vi innlandsrotter vil kalle høye bølger, men en vestlending vil kalle det flat sjø. Litt krusinger på vannet var uansett nok til å sette meg ut av spill.For oss som ikke er veldig gode til å svømme, er noe av nøkkelen å beholde roen og ikke kave – kaver man stiger pulsen veldig raskt og en har lett for å bli ukomfortabel. Det var nettopp det som skjedde med meg. Etter en av 2 runder på 750 meter måtte jeg rett og slett ha en liten timeout for å roe meg ned. Dermed gikk også den andre runden mye bedre enn første.

Skiftesonen til sykkel gikk relativt greit og kanskje det eneste jeg er greit fornøyd med i dag. Ut på sykkelen merket jeg med en gang at beina ikke var på plass. Det ble å lunte seg i gjennom sykkeldelen, og satse på at det skulle løsne på løpedelen, noe det dessverre ikke gjorde!   

Det skal sies at arrangøren var bedre forberedt enn meg. Totalt sett et flott arrangement med godt merkede løyper, aktive vakter, flott publikum og god stemning i målområdet.

På en dag hvor ting ikke fungerte helt for meg, gleder jeg meg heller over lagkameratene Christian og Sondre som gjorde flotte konkurranser, med henholdsvis 3. og 7. plass 😊

/ Per Arne Kolseth