Konkurranseregler Tinemelk® «Finn korken»

Bli med i Tinemelks sommerkonkurransen. Finn koden i korken og vinn supre premier.

Generell informasjon
Tinemelk® sin «Finn korken»-kampanje varer fra uke 27 til uke 31, informasjon og konkurranseregler finner du på tine.no/sommer. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

Hvem kan delta?
Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Du deltar ved å finne kode under korken og verifisere den på tine.no/sommer. Du kan finne flere koder, og dermed delta flere ganger. For å kunne delta må du kjøpe Tinemelk® og se om du finner kode under korken.

Om konkurransen – slik deltar du!
Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:

  1. Kjøp Tinemelk®
  2. Sjekk om du har fått kode under korken!
  3. Dersom du har kode under korken, verifiser koden på tine.no/sommer
  4. Registrer nødvendig data for at TINE skal kunne ta kontakt med deg

Vi trekker ikke vinnere i denne konkurransen, men vinnerne er de som finner kode under korken.

Premier
Det er 1.000 korker med vinnerkoder. Hvilke premie vinnerne vinner trekkes ved endt kampanjeperiode. Premiene vinnerne er med i trekning om:

  • Rayban solbrilller
  • Juice Mini bærbar radio
  • JBL minihøytaler
  • Kinobilletter (4 stykker)
  • Milkshakeglass (4 stykker)

Premiene er ikke i samarbeid med produsentene. Premiene kan ikke byttes til noe annet. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premiene. 

Personvern
Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle TINEs forpliktelse til å utlevere premien, jf.  GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene kan vi ikke sende premien til deg. Formålet med behandlingen er å trekke vinnere og utlevere premier til vinnerne av kampanjen. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett på innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet.
Ansvarlig for behandlingen er: TINE SA, Lakkegata 23, Oslo.

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Instagram eller Facebook, og blir kun administrert av TINE.

Annet
Deltakere som bryter konkurransereglene eller jukser kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf: 512 71 606 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no

Post: TINE Kundeservice Privat
Pb. 25
0051 Oslo

 

Vi er stolte av de dyktige bøndene våre