KONKURRANSEREGLER FOR TINES KONKURRANSE «KJØP OG VINN OFFISIELL FOTBALLPAKKE»

For å delta i konkurransen er det nødvendig å registrere kontaktopplysninger på tine.no/yoghurt.

Slik deltar du 
Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:   

  1. Finn en Kiwi-butikk som selger TINE konkurransepakning
  2. Fyll inn skjema og legg inn hvilken KIWI butikk du kjøpte yoghurten i og registrer din kontaktinformasjon.

Konkurransen er åpen for alle og deltakelse er gratis. Du kan delta så mange ganger du ønsker.

For å delta i konkurransen er det nødvendig at du oppgir ditt navn, e-postadresse og telefonnummer, når du registrerer deg. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven/GDPR. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle TINEs forpliktelse til å trekke vinnere og utlevere premien, jf. GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b.

Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Alternativt til sletting, kan TINE fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan TINE bruke i sitt erfaringsarkiv og for å utarbeide analyser og statistikk, for å tilpasse og utvikle TINEs markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønsker og behov.

Kontakt oss på forbruker@tine.no eller ring Kundesenter privat + 47 51 37 16 06 om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. Du har mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.

TINE har besluttet å videreføre den frivillige ordningen med eget personvernombud, og du kan derfor også kontakte personvernombud@tine.no for spørsmål om behandling av personopplysninger i TINE-Gruppen.

Ansvarlig for behandlingen er TINE SA, org.nr 947942638.

Dine kontaktopplysninger vil ikke deles med tredjeparter.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

Konkurransen varer fra 01.08.2022 til 21.10.2022. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Vinnerne trekkes ut ved tilfeldig trekning. TINE trekker totalt 20 vinnere som hver vinner Offisiell fotballpakke (for Norge). Pakken inneholder en dame eller herre landslagsdrakt (størrelse på drakt trekkes tilfeldig mellom vinnerne), en fotball (Nike flight ballen i størrelse 5), YT drikkeflaske og fotballskokker (Størrelse S og L, deles ut tilfeldig) og en Norge bøttehatt. Veiledende pris på en fotballpakke er 1 500 kr. Premien kan ikke veksles inn i penger. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien

Vinnerne vil motta en e-post fra TINE. Premien vil bli sendt til postadresse i Norge.

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte: TINE Kundeservice Privat: Tlf: 800 35 999, kl 09:00-15:00, mandag-fredag. Epost: forbruker@tine.no. Post: TINE Kundeservice Privat, Pb. 25, 0051 Oslo