TINE Yoghurt Fyldig-produkter ovenfra med frukt og musli
TINE Yoghurt Fyldig Best i test produktbilder

Best i test!

Bramat har testet gresk yoghurt, og porsjonsbeger fikk terningkast 6.

I denne testen har de sammenliknet næringsinnholdet i greske yoghurter i porsjonsbeger som er å få kjøpt hos de største matvarekjedene. De har vurdert hvor mye protein, mettet fett og sukker det er per 100 gram av de ulike typene yoghurt, og gjort en totalvurdering basert på dette. TINE Yoghurt Gresk med smakene Jordbær, Eple & Guava og Pasjonsfrukt fikk alle terningkast 6 og ble testvinnere.

Kvinne spiser TINE Yoghurt Fyldig Eple & Guava

TINE Yoghurt Gresk... på farta!

TINE Yoghurt Gresk i singelbeger med skje i lokket - perfekt på farta.

TINE Yoghurt Gresk er en gresk yoghurt laget på tradisjonelt vis av norsk melk. Den inneholder 30% mindre sukkerarter enn lignende fruktyoghurter på markedet, har lite fett og er rik på protein. Singelbegrene er laktosefrie.

Den kommer i smakene:

Yoghurt i skål med pære, musli og timian

TINE Yoghurt Gresk

Hemmeligheten bak vår TINE Yoghurt Gresk ligger i kombinasjonen av de gode smakene fra TINE Yoghurt og metoden som er inspirert av greske håndverkstradisjoner.

Yoghurten siles gjennom et filter og vi står igjen med en fyldigere yoghurt med alle de gode næringsstoffene fra melken. Det brukes 2,5 ganger mer melk for å skape den fløyelsesmyke, fyldige konstistensen.

  • De inneholder 30 prosent mindre sukkerarter per 100 gram enn lignende yoghurter på markedet.
  • TINE Yoghurt Gresk har lite fett og er proteinrik.

Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar protein til muskelvekst og en normal beinhelse.

Mat på Bordet - Frokostinspirasjon

TINE Yoghurt Fyldig presenterer FROKOSTINSPIRASJON i samarbeid med Mat på Bordet. Her finner du 6 spennende frokosttips lagd av Årets Matblogger 2015. Er du glad i nøtter og honning? Eller foretrekker frukt? La deg inspirere! Oppskriftene finner du på www.matpaabordet.no.