Her er vinnerburgeren

Helles burger med TINE Lettrømme fra Nord er Månedens Burger på Burger Joint i Oslo i desember 2015. Kom og spis!

Vinnerburger@helleskitchen

Sjekk ut den fantastiske oppskriften til Helle.

Her er Årets Gourmetgeit 2015

Det var Helle Øder Valebrokk fra bloggen Helles Kitchen som gikk til topps i den prestisjefylte burgerkampen på Burger Joint i går ettermiddag. Juryen mente at hennes bruk av både TINE Lettrømme fra Nord og andre spennende ingredienser, løftet burgeren til nye høyder.

Årets Gourmetgeit 2015, Helle Øder Valebrokk

Gratulerer med seieren Helle!

#gourmetgeita – Kokkekamp på Burger Joint

Hva er det som løfter et ordinært og velkjent måltid til noe nytt og spennende? Jo, det er det lille ekstra, den hemmelige ingrediensen, den overraskende twisten. Vi har utfordret ni av Norges mest spennende matbloggere til kokkekamp på Burger Joint i Oslo. Vinneringrediensene er god fantasi, en himmelsk god burger og en dæsj geiterømme.

Goat'a have it deltakere

TINE Lettrømme fra Nord er rømme for feinschmeckere, den lille spissen som gjør at måltidet løftes fra «godt» til «goat’a have it!». Stikkordet her er nettopp goat, for rømmen inneholder en kombinasjon av geitefløte og kumelk, noe som gir den en særegen smak.

Burgere har de siste årene gått fra å være fastfood og ikke-gourmet, til å bli mat for foodies og snadder for dem som setter pris på kvalitet. Burger Joint på Aker Brygge i Oslo er en av de fremste burgersjappene i byen, og er kjent for sine høykvalitets-burgere laget på førsteklasses råvarer, og eksklusivt tilbehør som fries med trøffelolje.

Ni førsteklasses matbloggere har utfoldet seg på kjøkkenet hjemme i november, og i finalen venter en pris som mange sikler etter – nemlig å få sin burger som «Månedens burger» på Burger Joint, og bli servert til hovedstadens burgerkjennere i hele desember.

Hvem blir hele Norges gourmet-geit, og hvilken burger kan smykke seg med tittelen Månedens Burger på Burger Joint? Vi presenterer vinneren her. Følg med!

Det lille ekstra som løfter smaken

Nordmenn har de siste årene utviklet ganer for gourmet, og stadig flere tilbringer gladelig timevis ved kjøkkenbenken for å imponere både venner og familie. Gode råvarer er i fokus, og «den hemmelige ingrediensen» blir stadig viktigere. TINE Lettrømme fra Nord er en slik ingrediens, og den trenger man ikke lete på spesialbutikker for å finne.

TINE Lettrømme fra nord 280 g

TINE Lettrømme fra Nord inneholder en blanding av kumelk og geitefløte, noe som gir den en frisk og karakteristisk smak. Rømmen kan brukes der du vanligvis bruker rømme.

 

Rømmen inneholder 52 % geitefløte i tillegg til skummet kumelk. Både fløten og melken som brukes kommer fra geiter og kyr i Nordland og Troms. Rømmen produseres i Harstad, på landets minste TINE-meieri med rømmeproduksjon, og er syrnet på beger på tradisjonelt vis. Fargen er kritthvit og konsistensen er fyldig.

For et land med stadig flere hobby-feinschmeckere, treffer TINE Lettrømme fra Nord midt i hjertet av det som teller: Den er noe utenom det vanlige og den løfter smaken i selv den enkleste rett. Å sette denne rømmeboksen på bordet sender signaler om at man har øye for detaljer, og at man har en gane som er åpen for noe mer avansert.

Hva med for eksempel hjemmelaget sorbet laget på rømme, servert med smuler av kjeks og friske bringebær? Skagensalat med en liten twist eller en frisk tzatziki med TINE Lettrømme fra Nord?