norwegian fly

Konkurranseregler for TINE Rømmes #tinerømmepartner

Rømmen har lenge vært en følgesvenn til fredagstaco og laks. Nå er vi på jakt etter nye rømmeretter, har du den? Del dem med oss på Instagram på #tinerømmepartner eller last opp på tine.no/rømmepartner

1. Generell informasjon

TINE Rømme #tinerømmepartner vil være tilgjengelig på tine.no/rømmepartner fra 30.05.16 til og med 01.07.16. Deltakelse i konkurransen betyr at du automatisk godtar konkurransereglene.

2. Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år.

Dersom du ønsker å delta med bilder som viser mennesker kan du av personvernhensyn kun delta med bilder av seg selv, eller egne barn under 18 år. Husk at opphavsretten til et bilde tilhører fotografen, slik at du kun kan delta med bilder du selv har tatt.

Deltakelse er gratis. Du kan delta så mange ganger du ønsker.

3. Om konkurransen – slik deltar du!

  1. Kjøp en TINE Rømme
  2. Lag din beste rømmerett
  3. Last opp bildet av retten på denne siden eller del bildet med oss på Instagram med #tinerømmepartner
  4. Del gjerne oppskriften med oss.

For at du skal kunne ta del i konkurransen, må du ha en åpen Instagramprofil når bildet/filmen postes og under hele konkurransens varighet, altså frem til siste vinner kåres 06.07.16.

4. Premier

Norwegian Reward* og TINE Rømme sender heldige vinnere på tidenes drømmereise.Vi kårer totalt 8 vinnere: 3 hovedvinnere og 5 ukesvinnere:

  1. premie: 25 000 cashpoints fra Norwegian Reward og 25 000 kroner til hotell
  2. premie: 25 000 cashpoints fra Norwegian Reward
  3. premie: 20 000 cashpoints fra Norwegian Reward

Ukesvinnerne får tilsendt 10 000 cashpoints fra Norwegian Reward og kåres mandager.

Du bestemmer selv når og hvor du vil reise. Reisen kan betales helt eller delvis med CashPoints: 1 CashPoint = 1 NOK. Enkelt og greit.

*Norwegian Reward er et gratis fordelsprogram fra Norwegian. Som medlem kan du tjene CashPoints når du handler, ringer og reiser. Les mer om Norwegian Reward.

5. Jury og kriterier

Juryen består av Joacim Skjellerud, digital redaktør i TINE, Jimmy Øien fra Kokkelandslaget og Helle Valebrokk fra bloggen Helleskitchen.

De vil kåre vinnere basert på følgende kriterier: 

1. Kreativitet
2. Valg av ingredienser
3. Visuell presentasjon av retten

En forutsetning for å være med i konkurransen er at oppskriften må inneholde et av TINEs rømmeprodukter: TINE Seterrømme, TINE Lettrømme 18%, TINE Lettrømme 10%, TINE Lettrømme 18% Økologisk eller TINE Lettrømme 18% Laktosefri.

6. Personvern

TINE forbeholder seg retten til å kunne gjengi eller vise alle bildene og rettene som er med i konkurransen på Instagram, på Facebook og på tine.no/rømmepartner. Ved all slik publisering vil opphavsmann bli kreditert ved navn. Ditt bidrag kan bli valgt ut til å bli publisert på TINE MatSans: TINEs oppskriftbase. Ved å delta i konkurransen samtykker du til slik publisering, og gir TINE en vederlagsfri bruksrett til bildet ditt slik at TINE fritt kan bruke bildet i sin markedsføring. Ved å delta i konkurransen gjennom å laste opp bilder av dine rømmeretter samtykker du til disse konkurransereglene. 

Bildene du publiserer på Instagram blir ikke lagret hos TINE. Hvis vi viser et bilde du ønsker å merke #tinerømmepartner, men ikke ønsker gjengitt på våre sider, kan du sende en e-post til forbruker@tine.no og så vil TINE fjerne det.

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Instagram eller Facebook, og blir kun administrert av TINE. Ditt bilde blir ikke delt med tredjeparter.

7. Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf:     800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no

Post:   TINE Kundeservice Privat

         Pb. 25

         0051 Oslo