TINE IsKaffe - Brygget for livsnytere

Konkurranseregler for TINE IsKaffes Påskekonkurranse #pustutfyllpå

TINE IsKaffe og De Nye inviterer deg til å dele ditt beste #pustutfyllpå- øyeblikk. Del bildet med oss på Instagram med hashtag #pustutfyllpå og du kan vinne en tur til ShapeUp-weekend 9. – 11. juni

1. Generell informasjon

Konkurransen vil være tilgjengelig på TINE IsKaffe og De Nyes sosiale mediekanaler fra 07.04.17 til og med 18.04.17. Deltakelse i konkurransen betyr at du automatisk godtar konkurransereglene.

2. Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle.

Dersom du ønsker å delta med bilder som viser mennesker, kan du av personvernhensyn kun delta med bilder av seg selv, eller egne barn under 18 år. Husk at opphavsretten til et bilde tilhører fotografen, slik at du kun kan delta med bilder du selv har tatt.

Deltakelse er gratis. Du kan delta så mange ganger du ønsker.

3. Om konkurransen – slik deltar du!

• Ta bilde av et øyeblikk hvor du får ladet batteriene med TINE IsKaffe
• Last opp bildet på Instagram med hashtag #pustutfyllpå

For at du skal kunne delta i konkurransen må du ha en åpen Instagram-profil når bildet/filmen postes og under hele konkurransens varighet, altså frem til siste vinner kåres 18.04.17.

4. Premier

Det kåres en vinner som får en tur til ShapeUp-weekend for seg selv og en venn.

Premiene kan ikke omgjøres eller byttes mot penger.

5. Kriterier

Vinneren blir kåret av TINE og De Nye basert på følgende kriterier:

1. Kreativitet
2. Valg av øyeblikk
3. Visuell presentasjon

En forutsetning for å være med i konkurransen er at bildet inneholder TINE IsKaffe.

6. Personvern

TINE og Egmont forbeholder seg retten til å kunne gjengi eller vise alle bildene som er med i konkurransen på Instagram, Facebook og egne hjemmesider. Ved all slik publisering vil opphavsmann bli kreditert ved navn. Ved å delta i konkurransen samtykker du til slik publisering, og gir TINE og Egmont en vederlagsfri bruksrett til bildet ditt slik at TINE og Egmont fritt kan bruke bildet i sin markedsføring.

Bildene du publiserer på Instagram blir ikke lagret hos TINE eller Egmont. Hvis vi viser et bilde du ønsker å merke #pustutfyllpå, men ikke ønsker gjengitt på våre sider, kan du sende en e-post til forbruker@tine.no og så vil vi fjerne det.

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Instagram eller Facebook, og blir kun administrert av TINE. Ditt bilde blir ikke delt med tredjeparter.

7. Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsidene, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no

Post: TINE Kundeservice Privat

Pb. 25

0051 Oslo