Miljøagentene og Sunniva® forener krefter

Miljøagentene og Sunniva® forener krefter for å hjelpe villbiene i Norge. Målet er å plassere 10 000 biehus rundt om i hele landet slik at de små heltene kan fortsette sitt livsviktige arbeid.

Biene er essensielle for livet på jorden. De bestøver blomster og planter og skaper med det liv for både mennesker og dyr. Men antallet villbier synker raskt. Derfor bretter Miljøagentene og Sunniva opp ermene for å motivere alle til å gjøre en innsats for villbiene. Alle kan gjøre litt.

Viktig hjelp

Vi kan hjelpe biene!  De trenger nemlig flere steder der de kan bo og legge egg. Får de det, vil også bestanden vokse. Derfor ber vi om folkets hjelp til å plassere biehus i sitt nærmiljø, sier daglig leder Are Shaw Waage i Miljøagentene, som er barnas miljøvernorganisasjon.

Markedssjef Linn Sinnes Abrahamsen i Sunniva håper små og store vil bidra.

- Biene er fødselshjelp for alt grønt liv. De sikrer blant annet at verden får frukt, grønnsaker og bær. Vi høster fra naturen når vi lager juice, og vil gjerne gi noe tilbake.  Bier finnes i hele Norge. Derfor trenger de hjelp fra alle, uansett hvor i landet man bor, sier Linn Sinnes Abrahamsen.

Miljøagentene er barnas miljøvernorganisasjon. Miljøagentene vil skape et varig og løsningsorientert engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn på barns premisser. Miljøagentene arbeider for å gi barn troen på seg selv, framtiden og at det nytter å gjøre noe. Alle barn i Norge kan bli miljøagenter og jobbe sammen for at alle skal bli flinkere til å ta vare på jordkloden vår. Alle miljøagenter har rett til å si ifra.

 

Merkevarer