Konkurranseregler for TINEs – Velg din Sunniva smaks-favoritt

I forbindelse med Sunniva's smaks- og demoturne er denne kampanjen tilgjengelig på sunniva.no.

Konkurransen går ut på å stemme på din smaksfavoritt blant Sunniva's juicer via SMS. Tre personer kan vinne sin Sunniva favorittjuice i en hel måned.

1. Finn bokstaven i oversikten som representerer din favorittjuice

2. Send bokstaven og kodeordet sunniva (F.eks: sunniva B) i en SMS til 2440

3. Nå er du med i trekningen. Vinnerne kan selv velge hvilken måned de ønsker å få juicen

Konkurransen varighet: Fra 24. august 2015 til 1. oktober 2015. TINE SA kan på hvilket som helst tidspunkt velge å avbryte konkurransen.

Vi trekker tre vinnere blant de som har valgt Sunniva-variantene som får flest stemmer. Vinnerne vil bli kontaktet via SMS av TINE.

Premien er et månedsforbruk beregnet til 30 liter juice, og kan hentes ut hos din lokale kjøpmann etter avtale med TINE. Du kan kun delta en gang.

Konkurransen er åpen for alle og deltakelse er gratis. 

Du må oppgi ditt telefonnummer når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du i at TINE kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

Premien er 30 liter Sunniva juice og premien kan ikke veksles inn i penger. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien.

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Forbrukersenter:

 

Tlf: Grønt (gratis) telefonnummer 800 35 999 mellom 08:00-16:00 fra mandag til fredag.
Epost: tfs@tine.no
Post: TINE Forbrukersenter
Pb. 25
0051 Oslo