Biehus fra Sunniva

Konkurranseregler for TINEs biehuskonkurranse

I forbindelse med kampanjen Hjem til naturen vil TINEs biehuskonkurranse være tilgjengelig på sunniva.no i mai og juni 2018.

Konkurransen går ut på å svare korrekt på tre spørsmål for å kunne vinne et biehus.

Konkurransen er åpen for alle over 18 år og deltakelse er gratis.

Du kan kun delta en gang.

Du må oppgi ditt navn, e-postadresse og adresse når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du i at TINE kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Dine kontaktopplysninger vil ikke deles med tredjeparter.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

Konkurransen varer fra 22.05.18 til 15.06.18

TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Det blir foretatt to trekninger. Èn 1. juni og èn 15. juni. Det blir trukket ut 15 tilfeldige vinnere blant de med tre korrekte svar ved hver trekning. De 15 første vinnerne blir ikke med i trekning nummer to.

Premien er et biehus. Premien kan ikke veksles inn i penger. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien.

Vinnerne vil motta en e-post fra TINE.

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

Dersom du har spørsmål eller ønsker å trekke tilbake ditt samtykke til at TINE kan behandle dine personopplysninger kan du kontakte TINE Kundeservice Privat:

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.
Epost: forbruker@tine.no
Post:
TINE Kundeservice Privat
Pb. 25
0051 Oslo