Konkurranseregler: Lek med farger i maten og vinn fine premier!

Bli med i Spretts kampanje. Lek med farger i maten og vinn fine premier!

1. Generell informasjon

VI har endret Sprett bringebæryoghurt så den har fått en sterkere rosafarge. Dette har vi gjort ved å tilsette bringebær og litt gulrotjuice i yoghurten. Bli med og lek med farger i maten og vinn fine premier. Kampanjen varer fra uke 40/2019 til uke 7/2020. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

2. Hvem kan delta?

Deltagere må være over 18 år. Du kan delta hvor mange ganger du vil. Retten/maten du har lagd må inneholde et TINE-produkt for å være med i konkurransen. 

3. Om konkurransen – slik deltar du!

Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:

  1. Ta bilde av din mest fargerike matrett eller drikkeoppskrift
  2. Last opp bilde i skjemaet på tine.no/sprett
  3. Beskriv kort retten med et kreativt navn: f.eks.  «Pink panter» e.l. Inkludert noen ord om hva fargen(e) på matretten/drikken gir deg av følelser: f.eks. glad, energisk e.l.
  4. Fyll ut skjemaet (navn, epost og mobil) så TINE kan kontakte deg

Vinnerne velges på bakgrunn av kreativitet av en jury. Vi velger vinnere underveis i konkurranseperioden.

Ved å delta i konkurransen gir du samtykke til at alle rettigheter til ditt innsendte bidrag (bilde + beskrivelse) overføres til TINE, som blant annet innebærer at TINE vil kunne publisere ditt bidrag på tine.no og i sosiale medier (Facebook og Instagram). Dette til inspirasjon for andre 😊

TINEs rett gjelder uavhengig av om du vinner konkurransen eller ikke. Du bekrefter at du har rett til å publisere ditt innsendte bidrag. Om bildet inneholder avbildning av personer må disse ha samtykket i at bildet kan være med i konkurransen.

4 Premier

Vi kårer 20 vinnere i perioden. Premiene du kan vinne er:

  • Drikkeflaske
  • Fjëllräven sekk
  • Matboks

Premiene er ikke i samarbeid med produsentene. Premiene kan ikke byttes til noe annet eller veksles inn i penger. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premiene. 

Vinnerne kontaktes av TINE per epost.

5 Personvern

Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle TINEs forpliktelse til å utlevere premien, jf.  GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene kan vi ikke sende premien til deg. Formålet med behandlingen er å trekke vinnere og utlevere premier til vinnerne av kampanjen. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett på innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet.
Ansvarlig for behandlingen er: TINE SA, Lakkegata 23, Oslo.

6 Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene eller jukser kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt endre eller avbryte konkurransen. TINE forbeholder seg retten til å slette innsendte bidrag uten videre varsel.

 

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf: 512 71 606 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.
Epost: forbruker@tine.no

Post: TINE Kundeservice Privat
Pb. 25
0051 Oslo

 

Slik lager du Frozen yoghurtdråper, is og smoothie med Sprett®

Lag noe godt til barna med Sprett®. Her finner du oppskriftene.