Sjokolademuffins

Her får du oppskriften på herlige muffins som er perfekte å toppe med Piano® Lys Sjokoladekrem.

Ingredienser: 

250 g TINE Smør (romtemp.)
225 g sukker
5 egg
250 g hvetemel
1 ss vaniljesukker
2 ts bakepulver
25 g kakao
1 pk Piano® Lys Sjokoladekrem (kjøleskapskald)

Slik gjør du: 

1. Sett Piano® Lys Sjokoladekrem i kjøleskapet i noen timer før pisking, gjerne over natten.

2. Sett ovnen på 180°C. 

3. Pisk smør og sukker lyst og luftig. Visp deretter inn ett og ett egg. Bland resten av det tørre og rør det inn i røren.

4. Fordel i muffinsformer og stek de på nederste rille i 25-30 min.  

5. Avkjøl på rist før du pynter med den kalde sjokoladekremen, som skal piskes i 5 min på maks hastighet. Bruk gjerne sprøytepose for å dandere kremen og strø på ønskelig pynt.

Flere oppskrifter

Sjokoladekake i langpanne

Det finnes gode og lettvinte 1-2-3- sjokoladekaker i butikken som er fine å bruke i mange anledninger. Her følger en oppskrift på en sjokoladekake for de gangene du vil lage den fra bunnen av. Piano® Lys Sjokoladekrem egner seg like godt som topping for begge alternativene.

Superenkel luftig sjokolademousse

Enklere dessert skal man lete lenge etter! En pakke Piano® Lys Sjokoladekrem er nok til ca 6-8 porsjoner med sjokolademousse.

Merkevarer