
Oppskrifter på Panna Cotta
Med Piano® Panna Cotta er det enkelt å imponere, bare se på de to oppskriftene du finner her.
Panna Cotta med syrlig pasjonsfrukt
Slik smelter du om Piano® Panna Cotta:
- Tøm pakkens innhold i en kjele eller en skål for mikro
- Varm forsiktig opp til den er flytende
- Hell i porsjonsglass
- Avkjøl i kjøleskap i ca 3 timer eller over natten
- Servér med friske bær og/eller en syrlig bærsaus
Mens Panna Cottaen stivner lager du enkelt en pasjonsfruktsaus ved å blande innholdet fra fem pasjonsfrukt med 15 g sukker eller 2 ss flytende honning. Pynt gjerne med oppskåret fiken og noen blader med sitronmelisse.
TIPS: Bruk godt modne pasjonsfrukt. De kjennetegnes ved at de er bulkete i skallet, og ikke glatte.
Variasjonsmulighetene til topping av Panna Cotta er utallige, da du kan bruke bærsauser laget av alt fra jordbær, multer, skogsbær, bjørnebær, rips, solbær til tropiske frukter. Prøv deg fram og finn din favoritt!
Panna Cotta med bringebærsaus
Slik smelter du om Piano® Panna Cotta:
- Tøm pakkens innhold i en kjele eller en skål for mikro
- Varm forsiktig opp til den er flytende
- Hell i porsjonsglass
- Avkjøl i kjøleskap i ca. 3 timer eller over natten
Rett før servering topper du panna cottaen med Piano® Bringebærsaus blandet med noen friske bringebær. Pynt med hele bær og mynteblader eller sitronmelisse.
TIPS: Variasjonsmulighetene til topping av Panna Cotta er utallige, da du kan bruke bærsauser laget av alt fra jordbær, multer, skogsbær, bjørnebær, rips, solbær til tropiske frukter. Prøv deg fram og finn din favoritt!