Oppskrift på Triple Decker Sandwich -deilig sandwich med kylling og Norvegia

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Triple Decker Sandwich

Hvorfor bygge ostesmørbrød utover når man kan bygge i høyden? Med en Triple Decker Sandwich kan man lage et lite måltid mellom tre lag brød, og fort går det også!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ost og søtsaker passer ypperlig sammen, fordi smakene fremhever hverandre. På et smørbrød som dette kan du godt ha på et lag mango chutney (f. eks:  Bransons Pickle eller Piccalilly som begge fås tak i på bedre matforretninger) for å skape det lille ekstra kicket.  

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 °C og skru på grillelementet.

  2. Rist brødskivene på begge sider. Smør så alle tre skivene med meierismør på den ene siden. Ha 4-5 skiver Norvegia® på den ene skiven og putt i ovnen, ca 20 cm under grillelementet. Osten skal varmes og så vidt begynne å smelte. På skiva som skal ligge nederst har du på et lag majones, litt salat ,tomatskivene og kylling- eller kalkunbrystskivene.

  3. Ta skiva med den lune osten ut av ovnen og legg den oppå den nederste skiva, før du topper med den siste skiva. Fest hele smørbrødet sammen med 4 trespyd, 1 på hver side (tenk fire øyne på en terning) Del i 4 trekanter med en skarp brødkniv og server, gjerne med litt grove potetgull til.