Piknik-sandwich Smelt grill smørbrød

Piknik-sandwich

0
0
Enkel15 min
Smakfullt og enkel sandwich som er lett å ha med seg som niste på piknik eller andre utflukter hvor du har tilgang på grill.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær to skiver brød og smør alle sidene med meierismør. Dette er viktig for å gi utsiden av brødet en fin farge under grillingen. Ha på noen skiver tomat, noen ringer rødløk og fyll på med Norvegia® i skiver. Klem skivene sammen og pakk dem inn i aluminiumsfolie.

  2. 2

    Du kan godt sette de innpakkede smørbrødene et kaldt sted, gjerne en kjølebag, og ta dem ut senere etter behov. (Perfekt etter et bad på stranda!)

  3. 3

    Når du er sulten, legg pakken på en medium varm grill i cirka 6 minutter på hver side. Pakk opp og tjuvtitt innimellom, den er ferdig når utsiden av brødet er gyllenbrun og sprø. Fjern folien, del sandwichen i to på diagonalen og server med potetgull og noe grønt. Kos deg!

Tips

Pakk inn cherrytomater i aluminiumsfolie, gjerne med litt olivenolje, salt og pepper. Stek på grillen i ca. 5 minutter og server til sandwichen. 

Del denne oppskriften: