Oppskrift på Ostesmørbrødet Levels med biff og avocado, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ostesmørbrødet Levels

Levels er et ostesmørbrød både for øye og gane. Med ingrediensene skjært i skiver og lagt lagvis ser det både delikat og kult ut. Biffen gjør at dette ostesmørbrødet kan fungere godt som kveldskos og som et større måltid. Oppskriften er innsendt av Daniel Basit.

 • Vanskelig:

  Enkel
 • Tid:

TIPS!

Slik steker du den perfekte biffen.

Slik gjør du

 1. Sett stekeovnen på 225 °C.

 2. Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.

 3. Stek entrecôten etter eget ønske. Krydre med salt og pepper etter smak. Kutt kjøttet på langs når det er ferdig stekt. Kutt soppen på langs og stek denne.

 4. Del avokadoen i to og fjern steinen. Bruk en spiseskje til å skjære ut passe store skiver. Skjær tomater i tynne skiver og ha på balsamicoeddik og bladene fra timianstilkene på disse.

 5. Legg skivene sammen slik at ingrediensene ligger lagvis oppå hverandre. Topp det hele med Norvegia® Fyldig, og avslutt med den siste brødskiven.

 6. Stekes i stekeovn ved 225 °C til osten er smeltet og har fått en fin gyllen farge.
  Bruk gjerne to grillspyd av tre til å holde ostesmørbrødet sammen. Hvis du tar grillspydene i før steking, bør du legge dem i litt vann i 30 minutter på forhånd, da blir de ikke så lett svidd.

Lignende oppskrifter