Oppskrift på Dijonbiff ostesmørbrød, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Dijonbiff ostesmørbrød

Dijonbiff er et enkelt og velsmakende ostesmørbrød. Som navnet tilsier består dette ostesmørbrødet av biff smaksatt med Dijon sennep. Entrecoten gjør at dette passer godt både som et større måltid og til kveldskosen. Ekstra vellagret Norvegia® gir dette ostesmørbrødet et ekstra løft. Oppskriften er innsendt av Marte Berntsen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk mer sennep! Det finnes veldig mye spennende sennep ut i verden. En god sennep kan heve en rett fra det kjedelige til det rent luksuriøse.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Mariner entrecôten i noen minutter i en blanding av 1ss Dijonsennep, hvitløk og estragon, og stek kjøttet etter ønske.

  3. Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.

  4. Smør et godt lag med resten av sennepen på en av skivene og legg på smørstekte sjampinjonger. Legg deretter på entrecôte, etterfulgt av skiver med Norvegia® Vellagret.

  5. Legg den andre brødskiven på toppen og stek i ovnen på 225 °C i ca. 6 minutter, det siste minuttet under ovnsgrill for å få en crispy overflate.

Lignende oppskrifter