Norvegia #LivetUt

Norvegia #LivetUt - Konkurranseregler

Konkurransen går ut på å dele bilder av opplevelser eller tradisjoner på Instagram som du ønsker å fortsette med livet ut. For å delta i konkurransen merker du bildene dine med #LivetUt og @tine_norvegia.

Konkurransen er åpen for alle over 18 år med en åpen Instagramkonto. Deltakelsen er gratis, og du kan delta med så mange bilder du ønsker. 

Konkurranseperioden er fra 29. september 2017 til 1. oktober 2018. Bidrag utenfor konkurranseperioden vil ikke vurderes.

En jury bestående av representanter fra TINE vil velge ut minst fire vinnerbilder som hver vinner en pengepremie på inntil kr. 50 000,- til å realisere sin opplevelse.

Vinnerne er selv ansvarlige for å betale eventuell skatt av premien.

Vinnerne blir kontaktet av TINE via melding på sin Instagramkonto og oppfordres til å dele sin historie rundt sin opplevelse.

Dersom du deltar i konkurransen med bilder av personer som kan identifiseres må disse gi samtykke til at TINE kan benytte bildet i sin markedsføring for at du skal kunne vinne. TINE vil kontakte aktuelle deltakere og be om slikt samtykke før de eventuelt kan utropes som vinner.

TINE SA kan på et hvilket som helst tidspunkt velge å avbryte konkurransen. TINE reserverer seg rettigheten til å gjøre endringer i konkurranseperioden i uforutsette tilfeller. Endringer vil publiseres på Facebooksiden til TINE Norvegia og på kampanjesiden på tine.no.

Ved å delta i konkurransen samtykker du i at TINE kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Forbrukersenter:

Tlf: Grønt (gratis) telefonnummer 800 35 999 mellom 08:00-16:00 fra mandag til fredag.
Epost: tfs@tine.no
Post: TINE Forbrukersenter
Pb. 25
0051 Oslo