Litago® og Stratos er i et forhold

Turtelkuene Stratos og Litago

Hele Norges favorittkuer har funnet lykken. På beite i varmere strøk fikk de øye på hverandre, og det ble kjærlighet ved første MØ.

Når de er ute og beiter sammen glemmer de tiden helt. De kan prate og drøvtygge helt til de andre kuene er tilbake i fjøset. Men av JURidiske grunner måtte de vente før de kunne fortelle folk og fe om romansen. Nå klarer ikke Stratos å holde kjærligheten skjult lenger: - Jeg lar meg ikke kue!

Litago og stratos bilde, her og Nå annonse

Var redd for å MØ alene

Litago hadde nesten gitt opp å finne kjærligheten, og begynte å søke etter den rette på nett. - Nettbeiting var ikke noe for meg. Der finner man bare griser. Og jeg var jo på utkikk etter en ku. Etter flere mislykkede stevneMØØter, var lykken stor da Stratos dukket opp. - Stratos viste seg å være en ekte gentleku, sier Litago og smiler til sin utkårede.

De tar oss imot i sitt nye hjem. Fjøset er tidsriktig innredet, med dekorative høyballer og melkespann. - Her lever vi i KUs og dus, forteller Litago. Om de tilbringer nettene i samme bås vil de ikke svare på.

Her lever vi i KUs og dus

Men det har ikke alltid sett like lyst ut. Det var Stratos som først fikk øye på Litago, men som nyforelsket ku er det ikke alltid like enkelt å vite hvordan man skal gå frem. - Det er klart jeg følte meg blå. Det viktigste er at vi har funnet hverandre, og skulle ønske vi hadde truffet hverandre for lenge siden. Men vi gråter ikke over spilt sjokolademelk. 

Merkevarer