Spill Litago Snap`n Play

Litago vil ha lekekamerater i sommer, og lanserer et helt nytt spill som du kan laste ned til din mobil. Tar du utfordringen?

Litago Snap n Play

Spill og del det du ser!

Nå lanserer Litago Snap’n Play, et helt nytt mobilspill der du kan lage brettene og dele dem med andre. Ta et bilde av din egen grimase, en fjelltopp fra ferieturen eller utsikten fra bussen - alt kan bli til brett i den nye og morsomme appen fra Litago.

Lag ditt eget spill eller spill på venners brett

Spillet tar utgangspunkt i et bilde du selv har tatt og er bygget opp som et plattformspill. Det gjelder å finne en nøkkel, komme seg gjennom banen og låse opp utgangsdøren, men det lurer farer underveis.

Du kan spille andres brett eller bruke tid på å lage ditt eget og kanskje havne øverst på en av de prestisjefylte listene ”mest spilt” eller ”best rangert”.

Når du lager ett eget brett har du full kontroll over bildet, banen og alle elementene i spillet, de eneste kravene som stilles er knyttet til opphavsrett og sømmelighet. Til sist må brettet faktisk kunne spilles – derfor må du klare det selv, før du får dele det med andre.

Last ned Litago Snap`n Play

Ta et bilde, lag et brett, spill det og del det. Hvem er den beste spilleren, hvem er den beste kreatøren?

På litago.no kan du se en videosnutt om spillet og du kan laste ned Litago Snap`n Play. Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.

Sjekk også Litago på Facebook for videoer og annet moro!