Kanelsnurr ble valgets vinner

Etter en hard og nervepirrende valgkamp var det til slutt Litago® Kanalsnurr som ble valgets vinner. Kanelsnurr fikk hele 42% av stemmene og er, fra og med februar 2018, å finne i butikken.

Etter valgresultatet var det en opprømt valgvinner som uttalte seg til litago.no: «Tusen takk til alle som har stemt! Jeg gleder meg til å innfri valgløftet, nemlig å sette god smak i sentrum» 

Det var lenge svært jevnt mellom Kanelsnurr og Bananas, men en solid avslutning fra førstnevnte sørget for at det til slutt var over 7000 stemmer som skilte de to kandidatene. 

Overveldende valgdeltakelse

Deltakelsen i Litago-valget var MØøøget bra. Utrolige 102.110 stemmer KUnne telles opp ved valgets slutt og ufattelig avanserte metoder estimerer grovt at valgdeltakelsen var svært høy.

Innovativ valgomat engasjerte velgerne

Underveis i valget kunne usikre velgere benytte Litago-valgomaten for å finne hvilken kandidat som talte deres smak.
Valgomaten ble tatt i bruk flere tusen ganger, og var nok den eneste valgomaten man kunne ta i Facebook-messenger denne høsten.

Kandidatene som kjempet til siste slutt

De fire kandidatene som kjempet om seieren i Litago-valget 2017 var Karamellnøtt, Kokosbolle, Bananas og Kanelsnurr. Det endelige resultatet ser dere her:

Litagovalg endelig resultat