Jarlsberg® m/skorpe

Jarlsberg® skjæres fra ostehjul som lagres i 3 måneder på trehyller i våre tradisjonsrike ostelagre. Slik får du den fyldige, litt søtlige og nøtteaktige smaken som har gjort osten verdenskjent. Osten kjennetegnes av sine store runde hull, og ble utviklet i Norge på slutten av 50-tallet.

Jarlsberg® er en smakshever i de aller fleste varme og kalde retter. Den kan for eksempel brukes på ferskt brød, quiche, sufflé, pai eller på ostefatet.

Sånn lager du Cheeseboat med Jarlsberg®

Cheeseboat er en ny mattrend fra NYC. Her ser du hvordan du lager cheeseboat med Jarlsberg®

Sånn lager du Pizza Margherita med Jarlsberg®

Vi dro til New York for å få lagd den perfekte Pizza Margherita

Jarlsberg® på brødskive

Naturlig laktosefri

Visste du at alle Jarlsberg® er naturlig fri for laktose? Dette merkes nå på all emballasje.

Les mer om naturlig laktosefritt her

Ostehjul med Jarlsberg® ligger på fjøl på kjøkkenbenk

At Jarlsberg® er noe for seg selv er ingen tilfeldighet.

Gjennom håndverk og kjærlighet (og ikke minst den hemmelige ingrediensen), er hvert eneste ostehjul først ystet og deretter modnet i månedsvis på trehyller i ysteriet.

Alle ostehjul vendes for hånd av våre dyktige ostemakere – akkurat i tide til å skape den unike smaken.

Bare Jarlsberg® er Jarlsberg®.  

Alle Jarlsbergs® reklamefilmer

Se alle reklamefilmene til Jarlsberg® her

Merkevarer