Konkurranse Blåtimen

Konkurranseregler for Blåtimen - Selbu Blå®

I perioden 4. til 29. april 2016 kan du delta i konkurransen Blåtimen, av Selbu Blå®.

Konkurransen arrangeres av OsteCompagniet AS for forbruker. For informasjon og/eller spørsmål om konkurransen, vennligst ta kontakt på ostecompagniet@tine.no

Konkurranseperiode

Konkurransen starter 4. april 2016 og varer frem tom. 29. april 2016. Vinnerbildene vil bli publisert på Facebook og Instagram 2. mai 2016.

Hvordan kan du delta?

Selbu Blå® er en norsk blåmuggost av ypperlig kvalitet. Vi ønsker oss dine bilder med god «blå» stemning i konkurransen vi har valgt å kalle for «Blåtimen».

Det kan være alt fra bilder av mørket som faller på, et blått morgenlys eller rett og slett god stemning blant familie og venner som koser seg med Selbu Blå®. Enkelt og greit handler det om:«Den gode samtalen, den gode tiden og den skikkelige gode osten».

  1. For å delta må Instagram-profilen din være åpen under hele konkurranseperioden.
  2. Last opp et bilde på Instagram og bruk #selbublå og #blåtimen.
  3. Ved å merke bildet ditt med #selbublå og #blåtimen, aksepterer du samtidig at du har lest og godkjent konkurransereglene.

OsteCompagniet har rett til å disponere og benytte innsendte bilder. Husk at alle eventuelle identifiserbare personer på bildet må ha gitt sitt samtykke til Ostecompagniet, for at bildet kan være med i konkurransen.

Hvem kan delta?

Deltakere må være over 16 år. Ansatte i OsteCompagniet, TINE og våre samarbeidspartnere i media og reklamebyrå, kan delta, men ikke være med på trekningen av premier.

Premier og vinnere

OsteCompagniet og LOS&CO vil plukke ut totalt 10 bilder av forskjellige fotografer. De 10 heldige vinnerne vil få et par ekte selbuvotter hver, håndstrikket av Selbu Husflid sine medlemmer.

Bidragene vurderes etter kreativitet, fotokvalitet, samt at de skal kunne representere Selbu Blå®. Premien kan ikke byttes til kontanter eller andre produkter. Vinnerne er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien.

Vinneren blir kontaktet under sitt bidrag på Instagram. Resultatet av konkurransen vil publiseres på Selbu Blå® sin Facebook-side innen 2. mai 2016. Ved å delta godtar du at ditt navn og ditt bilde publiseres i forbindelse med dette. Premien vil bli sendt i posten.

Premien må benyttes innen utgangen av 2016. Hvis ikke bortfaller premien.

Les mer om konkurransen.

Følg oss på Facebook. Følg oss på Instagram.

 

Del den gode stemningen

Bli med i trekningen av et par ekte Selbuvotter:

  • Post ditt bilde på Instagram med emneknaggene #selbublå og #blåtimen
  • Så deltar du i konkurransen "Blåtimen"

Den gode samtalen, den gode tiden og den skikkelig gode osten.

 

Les mer om konkurransen