14 Havregrøt  - Kunsten å velge smart

14® Havregrøt Mandel/Blåbær

14 Havregrøt Mandel/Blåbær kommer med topping av naturell- og honningristede mandler, tørkede blåbær og krisp i lokket. Vår grøtbase er en kilde til både protein og fiber og er ikke tilsatt sukker. Toppingen er søtet med sukker og honning. Produktet inneholder 1 % tilsatt sukker. Mellommåltidet en praktisk emballasje med skje i lokket tilpasset deg som ønsker å spise på farten.

Havregrøt laget på såkalt «steel cut» havre, (hele havrekorn som kuttes i biter) og melk. Dette gir grøten en helt spesiell konsistens, fyldigere og med mer tyggemotstand enn vanlig havregrøt. 

14 Havregrøt Mandel/Blåbær ble best i test med terningskast 6 når TV2 hjelper deg testet mellommåltider (14. April 2016).

Tips! Nyt gjerne grøten kald, men den kan også varmes. Ta av lokket og folien, og varm den i mikrobølgeovn på maks effekt i 45 sekunder. 

Jenny Jordahl

Før jeg begynte å tegne, kikket jeg på alt fra "Putte i Blåbærskogen" til realistiske naturplansjer av blåbær- og mandelplanter. Jeg hadde lyst til å gjøre noe som var litt annerledes.

Les mer om Jenny

14® Havregrøt ble «best i test»

Bramat.no har testet ferske porsjonsgrøter. Som de eneste i testen får både 14® Havregrøt Mandel/Blåbær og 14® Havregrøt Eple/Kanel terningkast 6.

I testen har bramat.no sett på næringsinnholdet i ferske porsjonsgrøter. De har vurdert innholdet av sukker, mettet fett, fiber, og protein. Testvinnerne Mandel/Blåbær og Eple/Kanel får begge følgende dom:

Bra med fiber, lite sukker og mettet fett, og bra med protein

Spis en «14» - kl.14

Regelmessige måltider kan gjøre det lettere å få til et sunt og variert kosthold. For å få en jevn måltidsrytme kan et mellommåltid kl. 14 være en god ide. Og for å gjøre det litt enklere å få til et variert kosthold i en travel hverdag, har vi utviklet «14» – en serie smarte mellommåltider for deg som er på farten. 

  • Alle produktene i 14-serien er kilde til eller rike på protein
  • Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil, bidrar protein til å bygge og bevare både muskler og skjelett