14® er en serie sunne mellommåltider for deg på farten

Produktene fra 14® er et resultat av en grundig innovasjonsprosess, med inspirasjon både fra utlandet og norske mattradisjoner.

Mange spiser middagen mye senere nå enn før, og tiden mellom lunsj og middag blir ofte lang. Et mellommåltid kl 14.00 kan kanskje være en god ide? Produktene fra 14® byr på variasjon og spennende smaker. 

14® er laget av gode råvarer som passer fint inn i et sunt kosthold

14® som mellommålitd kan bidra til å få til et variert kosthold i en travel hverdag. 14® er laget av gode råvarer som passer fint inn i et sunt kosthold.

Alle produktene fra 14® er kilde til protein og havregrøten er kilde til fiber. Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar protein til å bygge og bevare muskler og skjelett.

Produktene er tilsatt så lite tilsatt sukker som mulig uten å kompromisse på smaken. 

Et mellommåltid kl 14.00 kan kanskje være en god ide?

14® er smart mat på farten

Nordmenn spiser stadig oftere mat på farten og vil helst at det skal være enkelt, smakfullt og sunt. I løpet av åtte år er andelen som spiser et lite måltid mellom lunsj og middag mer enn doblet, fra 20 prosent til 47 prosent.

Uten et mellommåltid opplever mange ofte å bli veldig sulten og tom for energi. I tillegg kan det være lettere å falle for usunne fristelser når man er sulten.

Kilde: Drikke- og spisedøgnet, en web-undersøkelse gjort på oppdrag for TINE av Synovate/Norstat 2013.

Om 14®

Hva er et sunt kosthold?

Det er mange sterke meninger om hva som er et sunt kosthold. Mediene flommer over av raske løsninger som lover gode resultater. Det er kanskje ikke så rart at mange blir forvirret. Hvem kan du egentlig stole på?

God livskvalitet handler om balanse

Det bør være forskjell på festmat og hverdagsmat. Finn din balanse.