14-serien fra TINE - Kunsten å velge smart

Hva er 14-produktene?

14 er en serie sunne mellommåltider for deg på farten. Produktene er et resultat av en grundig innovasjonsprosess, med inspirasjon både fra utlandet og norske mattradisjoner.

Mange spiser middagen mye senere nå enn før, og tiden mellom lunsj og middag blir ofte lang. Et mellommåltid kl 14.00 kan kanskje være en god ide? 14-produktene byr på variasjon og spennende smaker. 

Godt sammensatt

14 som mellommålitd kan bidra til å få til et variert kosthold i en travel hverdag. 14 er laget av gode råvarer som passer fint inn i et sunt kosthold. Alle 14-produktene er kilde til protein og havregrøten er kilde til fiber. Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar protein til å bygge og bevare muskler og skjelett.
Du kan velge mellom havregrøt, Kesam® og gresk yoghurt som base. Flere varianter har ulike toppinger med nøtter, korn, tørket frukt og bær, noe som gir spennende variasjon. Produktene er tilsatt så lite tilsatt sukker som mulig uten å kompromisse på smaken. 

Smart mat på farten

Nordmenn spiser stadig oftere mat på farten og vil helst at det skal være enkelt, smakfullt og sunt. I løpet av åtte år er andelen som spiser et lite måltid mellom lunsj og middag mer enn doblet, fra 20 prosent til 47 prosent. Uten et mellommåltid opplever mange ofte å bli veldig sulten og tom for energi. I tillegg kan det være lettere å falle for usunne fristelser når man er sulten.

Kilde: Drikke- og spisedøgnet, en web-undersøkelse gjort på oppdrag for TINE av Synovate/Norstat 2013.