Konkurranseregler for TINEs julekonkurranse 2023

I forbindelse med årets julekampanje, kan du telle antall dyr på melkekartongene og fløtekartongen med juledesign og bli med i trekningen av kinobilletter. Konkurransen varer fra 30. oktober til 18. desember 2023. 

Konkurransen er åpen for alle, men hvis du er under 18 år må du ha tillatelse fra dine foreldre/foresatte for å delta (registrere deg). Det er kun mulig å delta/registrere seg en gang. 

Konkurransen avsluttes mandag 18. desember, og da trekkes 50 vinnere som vinner 2 stk. kinogavekort fra Filmweb/Norgesbilletten.Vinnerne kontaktes fortløpende. Kinogavekortet kan brukes på alle kinoer og forestillinger og i hele Norge, og har en gyldighet på 12 måneder. For å være med i trekningen av premier må du ha deltatt i konkurransen, svart riktig, og oppgitt navn og telefonnummer innen mandag 18. desember 2023.

Premiene kan ikke veksles inn i penger. 

Du må oppgi ditt navn og telefonnummer når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Fornavn og telefonnummer til vinnerne vil bli delt med Filmweb AS (Adresse: Nedre gate 7, 0551 Oslo. Org.nr: 979166583), da de administrerer utsendelsen av kinogavekortene. Alle personopplysninger slettes kort tid etter konkurransen er avsluttet. 

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert. TINE forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer uten videre varsel. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.  

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.  

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte TINE Kundesenter Forbruker:  

Tlf: 23 288 335 (åpningstid 09:00-13:00 mandag til fredag) 

Kontaktskjema: https://www.tine.no/kontakt/kontaktskjema 
Facebook: https://www.facebook.com/tine 
Epost: forbruker@tine.no 

Postadresse: Bedriftsveien 7, 0950 Oslo, Postboks 113 Kalbakken, 0902 Oslo