Konkurranseregler Finn TINE-nissen

For å delta i "Finn TINE-nissen" og trekningen om å vinne TINE-oster til verdi inntil 500,- er det nødvendig å akseptere konkurransereglene under.

Konkurranseregler for TINEs konkurranse «Finn TINE-nissen» 
I forbindelse med TINEs julekampanje 2021 vil konkurransen «Finn TINE-nissen» være tilgjengelig i utvalgte butikker. For å delta i konkurransen er det nødvendig å registrere kontaktopplysninger på tine.no .

Slik deltar du 
Konkurransen går ut på å finne TINE-nissen med QR-kode i en butikk som arrangerer konkurransen.  For å kunne delta må du være i en butikk som arrangerer konkurransen, og du må klare å finne TINE-nissen med QR-kode.  

Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:   

  1. Finn en butikk som arrangerer konkurransen «Finn TINE-nissen» 
  2. I butikken må du finne TINE-nissen med QR-koden.  
  3. Scan QR-koden  
  4. Fyll inn skjema og registrer nødvendig data for at TINE skal kunne ta kontakt med deg. 

Nissen med QR-kode ser ca. slik ut:

tine-nisse qr kode v2

Konkurransen er åpen for alle over 18 år og deltakelse er gratis. Du kan kun delta en gang. 

For å delta i konkurransen er det nødvendig at du oppgir ditt navn, e-postadresse, telefonnummer, ditt postnummer og butikken du fant nissen i når du registrerer deg. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven/GDPR. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle TINEs forpliktelse til å trekke vinnere og utlevere premien, jf.  GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b.  

Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Alternativt til sletting, kan TINE fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan TINE bruke i sitt erfaringsarkiv og for å utarbeide analyser og statistikk, for å tilpasse og utvikle TINEs markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønsker og behov. 
 
Kontakt oss på forbruker@tine.no eller ring Kundesenter privat + 47 51 37 16 06 om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. Du har mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet. 
 
TINE har besluttet å videreføre den frivillige ordningen med eget personvernombud, og du kan derfor også kontakte personvernombud@tine.no for spørsmål om behandling av personopplysninger i TINE-Gruppen. 
 
Ansvarlig for behandlingen er TINE SA, org.nr 947942638. 

I forbindelse med TINEs administrasjon av konkurransen, vil TINE utlevere opplysninger om deg til vår samarbeidspartner Pulse Communications AS som vil ta kontakt med vinnerne for å gi informasjon om utlevering av premien. 

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. 
Konkurransen varer fra 01.november 2021 til og med tirsdag 14. desember 2021. 
 
TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen. 

Alle som finner QR-koden, fyller inn og sender inn skjemaet er med i trekningen av premie. Hver person kan kun delta èn gang, og vil derfor kun ha èn sjanse til å vinne. Vinnerne trekkes tilfeldig blant de deltakerne som har sendt inn skjema innen tirsdag 14. desember. Vinnerne vil kontaktes i uke 50 2021, og vinnerne må selv hente premien i butikken de deltok i. Premien må hentes senest 31.desember. 

Det er totalt 50 premier, hvor hver premie er et osteskrin med TINE-oster til verdi inntil 500 kr.

Følgende oster er med i osteskrinet (NB: Avvik kan forekomme avhengig av tilgjengelighet og sortiment i den aktuelle butikken):

1 stk Edamer 27% 850g 
1 stk Selbu Blå Smakfull 150g 
1 stk Gräddost 38% 380g 
1 stk TINE Julebrunost 26% 500g 
1 stk Østavind 430g 
1 stk TINE Ekte Revet Ost Original 300g 
1 stk Jarlsberg 27% sk.f. 700g std
1 stk Ridder 38% pp std. 285g
1 stk Dovre Ysteri Norsk Brie Pepper 150g 

Leveres i osteesken avbildet under:

image-20211028163942-4

Premien kan ikke veksles inn i penger. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien. Vinnerne vil bli kontaktet av TINEs samarbeidspartner Pulse Communications AS som administrerer deler av konkurransen.  

 Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert. 
 
Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundeservice Privat:  

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.  
Epost: forbruker@tine.no 
Post:  TINE Kundeservice Privat 
Pb. 25 
0051 Oslo