TINEs Young Professionalprogram

De reale folkene

I TINE ønsker vi oss medarbeidere med ulik bakgrunn og en evne til å se seg selv som bidragsyter til at TINE skal nå sine mål.

Springbrettet for nyskapning, god kvalitet og skikkelighet ligger i TINE-medarbeidernes evne til å verdsetter våre atferdsverdier, vår unike råvare og de reale folkene som skaper arbeidskulturen.

Mennesker jobber ikke bare for penger - de jobber også for mening i livet

Uansett hva slags jobb du har i TINE er det din unike innsikt, motivasjon, samarbeidsevne og skaperkraft som bidrar til å gjøre TINE til en viktig aktør. 

Våre medarbeidere og ledere er TINEs viktigste ambassadører. Gjennom vår adferd i møte med andre bygger vi TINEs ønskede omdømme.

Hvor innovasjon blir tradisjon

I TINE skapes morgendagens tradisjon i et av landets største innovasjonsmiljøer. Vi har en av Norges mest komplekse verdikjeder og foredler melken gjennom ekte innovasjon og sterk tradisjon.

Hjelp oss å realisere nye ideer, skape muligheter og oppnå resultater.

Sammen skaper vi ekte matopplevelser som folk vil ha

 

Registrer din CV

Interessert i jobb i TINE, men fant ingen ledige stillinger som passet for deg akkurat nå? Legg inn CVen din hos oss og aktiver den elektroniske jobbagenten, så varsler vi deg om jobber som kan passe din profil.

Lykke til!

 

Til CV-registrering