Fagseminar-2015

TINE Fagseminar 2015

Årets tema er: Mat og velvære i eldre år
- Med fokus på matinspirasjon, mageplager og matintoleranser.

Årets Fagseminar har mat og velvære i fokus og vi snakker om hvor stor betydning mat og måltider har for behandling og pleie. Samtidig vet vi at maten stadig oftere bidrar til mageplager hos brukere. For å håndtere utfordringene kreves det et godt samarbeid og forståelse for hverandres hverdag både på kjøkkenet og i pleien. Kurset skal gi deg inspirasjon til å gjøre matserveringen god, tilpasset alle og samtidig delikat og fristende. Årets foredragsholdere er kjøkkensjef Erlend Eliassen og klinisk ernæringsfysiolog Thomas Gordeladze.

Seminarene arrangeres i Trømsø (16/9), Trondheim (17/9),Bergen (23/9), Stavanger (24/9), Oslo (7/10 og 8/10)

Thomas Gordeladze
Født og oppvokst i Lillestrøm, tok ernæringsutdannelsen i USA. Har jobbet på Helgelandssykehuset i Sandessjøen og er nå prosjektleder for ernæringsprosjekt i Kristiansand kommune hvor fokuset er på kartlegging av ernæring og kompetanse innenfor helse- og omsorgsetaten. Har selv slitt med en kranglete mage.

Erlend Elisassen
Har lang fartstid som Kostøkonom. Han har blant annet jobbet med kostveiledning på Radiumhospitalet og ulike sykehjem, samt sittet i redaksjonen for Kosthåndboken. Han underviser også i ernæring for helsefagarbeidere. Er nå avdelingsleder for sentralkjøkkenet på Nygård bo- og behandlingssenter i Sandefjord som ble kåret til årets matgledebedrift i 2014.

Du kan melde deg på høstens kursrekke her