Syrnet melk med müsli

Biola® med vitamin D for immunforsvaret

Hele Biola® -serien er nå tilsatt vitamin D og ingen varianter er lenger tilsatt fiber. Men smaken er den samme gode gamle.

Biola® er en serie som består av flere varianter av syrnet melk og yoghurt. Biola syrnet melk og yoghurt inneholder en kombinasjon av nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG, som naturlig hører hjemme i magefloraen. Biola har en frisk smak av ekte frukt og bær. Ett glass (2 dl) Biola syrnet melk inneholder ca 40 milliarder levende melkesyrebakterier.

Melkens viktige næringsstoffer

Å ta vare på kroppen er viktig. Biola® gir et tilskudd av melkens næringsstoffer, som protein, kalsium, jod og vitamin B12, og er også tilsatt vitamin D som bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Alle de smaksatte variantene av Biola er laget på skummet melk og er fettfrie. Biola med naturell smak har et fettinnhold på 1,2 prosent, og oppleves derfor litt tykkere enn de andre variantene.

Vitamin D for immunforsvaret

Ett glass Biola syrnet (2 dl) vil gi deg 16 % av dagsbehovet for vitamin D, og et derfor en god hjelp for å nå anbefalt inntak av vitamin D. Biola® er derfor et smart valg i hverdagen. Vitamin D sammen med et aktivt liv og et sunt kosthold bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar.