Skjem bort mor med dagens viktigste måltid og en søndagstur

Søndag 12.februar er det morsdag og en fin anledning til å gi mor litt ekstra oppmerksomhet. Disk opp med en deilig frokost og invitere henne med på en gå tur.

Du trenger ikke gå til innkjøp av en dyr gave. Overrask mor med frokost og en deilig søndagstur. Da får dere en god start på dagen sammen og vært i aktivitet. Totalt kan dette bli en koselig familiedag hvor mor skjemmes litt ekstra bort. 

Lag favorittfrokosten til mor

Frokosten er dagens viktigste måltid og bidrar til å gi en god start på dagen. Å overraske mor med en deilig søndagsfrokost, enten ved et dekket frokostbord med tente lys eller om du lar mor sove litt lengre og servere nytraktet kaffe og frokost på senga, er en veldig fin morsdagsgave. Ikke trenger det å være så vanskelig heller. Vet du at mor har noen frokostfavoritter blir hun nok ekstra glad om du disker opp med dette. Siden det er søndagsfrokosten og morsdag er det også lov å diske opp med noe ekstra godt. Bak grove scones, lapper, lag en smoothie bowl eller frokostvafler.

Frokost - mor med to barn

Inviter på en søndagstur med lek og moro

Å gå en tur på søndag sitter dypt i den norske folkesjela. Ta med mor ut på tur på søndag. Pakk gjerne med en sekk med varm kakao og en liten niste som dere kan spise enten i en park om dere går i byen, eller sette dere ned på et fint sted i skogen og nyte naturen, roen og den deilige friske luften. Det viktigste er ikke hvor langt dere går, men at dere koser dere ute. Går dere i minst 30 minutter har dere nådd anbefalt minimumstid for aktivitet. For å sprite opp turen kan du jo lage en rebus som mor skal løse eller ta med skøyter eller akebrett for å kombinere turen med litt lek. Så håper vi at sola titter frem på søndagen.

 Oppskrifter på varme drikker

En ekstra påskjønnelse til mor

Trenger du flere tips for å overraske mor? Hva med å lage små gavekort på tjenester som kommer mor til gode? For eksempel kan det være at du lover å ta oppvasken eller klesvasken de neste uken, støvsuger hele leiligheten eller huset, «gavekort» på hodebunnsmassasje eller nakkemassasje eller at du disker opp med frokost på senga neste søndag også?