«Fuel to Work» – energigivende påfyll fra TINE på arbeidsplassen

TINE «Fuel to Work» er et prøveprosjekt i samarbeid mellom TINE og DNB. Prosjektet varer i 6 uker til og med fredag 13. mars 2015.

«Fuel to Work» gir deg muligheten til å hente ut gode, energivende mat- og drikke-produkter fra TINE på arbeidsplassen din.

«Fuel to Work» gir deg muligheten til å hente ut gode, energivende mat- og drikke-produkter fra TINE på arbeidsplassen din.

«Fuel to Work» gir deg muligheten til å hente ut gode, energivende mat- og drikke-produkter fra TINE på arbeidsplassen din, på samme måte som et klippekort, ved hjelp av en forhåndsbetalt betalingsbrikke.

Betalingsbrikken har du allerede fått utdelt, og vi har fylt den opp med fire gratis energigivende produkter som du kan hente ut i TINE-automaten. Som en del av prosjektet vil du også motta en daglig epost med nyttig og underholdende kostholdsfakta, enkle fysiske øvelser og motiverende oppfølging for å bidra til gode vaner i hverdagen.

Her kan du finne dagens lille utfordring.

Etter at du har tatt ut de fire gratis produktene dine kan du kjøpe nye forhåndsbetalte «Fuel to work»-pakker på 10 eller 20 nye produkter som lastes opp til betalingsbrikken din. Vær oppmerksom på at «Fuel to Work»-pakkene må være brukt opp senest den 13.mars 2015.

Kontakt oss på mail dnbtest@tine.no, dersom du har noen spørsmål.

Velg din pakke:

TINE «FUEL TO WORK» PAKKE 1

Påfyll av kr 250 på betalingsbrikken, gir deg 10 energivende produkter fra vår TINE-automat til en enhetspris på kr 25,-.

TINE «FUEL TO WORK» PAKKE  2

Påfyll av kr 475 på betalingsbrikken, gir deg 20 energivende produkter fra vår TINE-automat til en enhetspris på kr 23,75.

Til bestilling