TINE Yoghurt og Sprett i samarbeid med BARK

TINE gir 261.000 kroner til BARK

TINE Yoghurt og Sprett® hadde høsten 2016 en kampanje som skulle gi Barnas Røde Kors – BARK – et kronebeløp tilsvarende 10 % av antall forbrukerenheter solgt ut av butikk. Kampanjen er nå avsluttet, og vi solgte hele 2,61 millioner yoghurter! 

Tusen takk til alle dere som kjøpte TINE Yoghurt og Sprett®. Det er en glede å kunne overrekke 261.000 kroner til BARK og pengene vil komme BARK-barn i hele landet til gode. Les mer om kampanjen her.

Hva er BARK?

BARK står for Barnas Røde Kors og drives av Røde Kors sine lokallag rundt om i hele Norge. BARK er for barn fra 6-13 år, og det er gratis. Barna som deltar er selv med på å påvirke hvilke aktiviteter de skal gjøre. Aktivitetene i BARK har et stort spenn som er tilpasset de enkelte lokalsamfunn. Felles for alle er at de har som oppgave å fremme moro, mangfold og mestring ute i det fri.

Vil du bli med?

BARK drives av frivillige og de trenger flere. Som frivillig i BARK får du en enestående mulighet til å bruke fritiden til noe meningsfullt!

  • Du kan gjøre en forskjell ved å gi barn i ditt lokalmiljø gode opplevelser
  • Du tilegner deg kunnskap og ferdigheter som kan brukes videre i utdannelse og arbeidslivet
  • Du får nye venner, nye opplevelser, og du får bli med i et unikt fellesskap

Bli med i BARK for å gi barn som trenger det et positivt fritidstilbud! 

Her finner du mer informasjon om hva det innebærer å være frivillig i BARK.

Og du, hvis ditt barn har lyst til å bli med i BARK kan du kontakte din lokale Røde Kors for å høre om BARK finnes der.

Vennskapsløftene

Alle trenger en god venn i livet, men det er kanskje ikke alle som har det i dag. BARK sine vennskapsløfter har 7 gode tips om hvordan du kan bidra til å være en god venn.

 

Last ned vennskapsløftene

BARK trenger engasjerte frivillige over 18 år. Er dette noe for deg? Legg igjen din kontaktinformasjon så tar Røde Kors kontakt med deg!

Må fylles ut.
Må fylles ut.
Må fylles ut.
Må fylles ut med en gyldig e-post.