Produktnyheter September 2017

Høstens nye produkter

Høstens nye produkter er på vei til en butikk nær deg. Alle de nye produktene finner du i butikken fra mandag 18. september. 

Høstens nye produkter

Høstens nye produkter er på vei til en butikk nær deg. Alle de nye produktene finner du i butikken fra mandag 18. september. 

Styrk fettfri syrnet melk

Denne høsten lanseres Styrk fettfri syrnet melk - en nyhet basert på et forskningsgjennombrudd innen forebyggende ernæring.

Styrk fettfri syrnet melk har den unike sammensetningen av næringsstoffene: rik på vitamin K2, kalsium og vitamin D og 50 % mer protein enn annen melk. I en aktiv hverdag med sunt og variert kosthold bidrar vitamin K2 til normal blodkoagulering, og sammen med kalsium og vitamin D til å opprettholde et normalt skjelett.  

Les mer om denne og de andre Styrk variantene her

Sprett® UTEN

Sprett® Yoghurt Banan UTEN er den første fruktyoghurt til barn uten tilsatt sukker.

Yoghurten er ikke søtet med søtstoff, men har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt.

Les mer om denne og de andre Sprett® variantene her

To nye medlemmer i 14 familien

I høst kommer det to nye medlemmer i 14 familien

14 Havregrøt Eple/Kanel kommer med topping av havre, solsikkefrø, gresskarkjerner og eplebiter – smaksatt med kanel. Denne er en kilde til både protein og fiber og er ikke tilsatt sukker. Produktet inneholder 1 % tilsatt sukker. Mellommåltidet har en praktisk emballasje med skje i lokket tilpasset deg som ønsker å spise på farten.

14 Kesam® kvarg Jordbær kommer med rund og fyldig konsistens og en frisk smak av jordbær. Toppingen består av granola med havre og chiafrø. Kesam® kvarg er rik på protein, inneholder 1 % fett og har blitt et populært mellommåltid, også når man er på farten. 

Les mer om hele 14-serien her

Laktosefri og smaksatt Crème Fraîche

Denne høsten lanserer vi tre nye varianter Crème Fraîche:

TINE Laktosefri Crème Fraîche er et produkt med svært gode kokeegenskaper, som egner seg svært godt for personer med laktoseintoleranse.

TINE PIZZA Crème Fraîche og TINE PASTA Crème Fraîche er begge smaksatt og gjør det enkelt å lage skikkelig god mat. Kan vi foreslå en italiensk aften med gode venner? 

Buon Appetito!

Sunniva® Presset eple, ingefær og lime

Med høstens sesongnyhet fra Sunniva Presset kan vi by på en helt ny og spennende smaksopplevelse.

Nøye utvalgte epler fra Sydtyrol er kombinert med en rik og balansert smak av ingefær, og et hint av lime for friskhetens skyld. Resultatet er en velbalansert og delikat juice med den lille x-faktoren!

Sunniva® kaldpresset

Sunniva® kaldpresset er en serie med smaksrike og forfriskende fruktdrikker som er perfekt når man er på farten.

TINE IsTe Energidrikk

Tine isTe Energidrikk er en iste med koffein og en forfriskende smak av blåbær. En smakfull energidrikk uten kullsyre som passer perfekt på farten.

Tine isTe Energidrikk består av sort te og fruktjuice. Den er tilsatt 70 mg koffein (14 mg. per 100 ml). Til sammenligning inneholder en kopp kaffe på 2 dl ca. 100 mg koffein.

Les mer om TINE isTe-serien her