Lørdag 22. oktober (dagen før TV-aksjonen) arrangerer Tinemelk vennskapsfrokoster sammen med Røde Kors, på asylmottak over hele landet. Finn ditt mottak på tine.no/vennskapsfrokost

Vennskapsfrokost

I forbindelse med TV-aksjonen arrangerer Røde Kors og Tinemelk vennskapsfrokoster på asylmottak over hele landet. 22. oktober kl. 10 stiller vi med frokost og nysgjerrige mennesker som har veldig lyst til å treffe deg. Stiller du?

Påmeldingen starter her 3.oktober

Så hyggelig at du har lyst å bli med på Vennskapsfrokost! Send oss gjerne e-postadressen din allerede nå, så får du en e-post fra oss når påmeldingen er i gang.

 

Tinemelk støtter Røde Kors og årets TV-aksjon «Sammen får vi hjelpen helt frem»

Kjøper du Tinemelk, støtter du årets TV-aksjon

Røde Kors hjelper mennesker i hele verden, inkludert i nærmiljøene i Norge. Organisasjonens frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp. Røde Kors er verdens største humanitære bevegelse, med unik tilgang og tillit i kriseområder.

TINE har i over 13 år vært en av Røde Kors sine største bidragsytere. Totalt har vi så langt bidratt med over 45 millioner kroner, i tillegg til ressurser til Røde Kors sitt humanitære arbeid.

Les mer om samarbeidet