Yoghurt

Syrnede fløteprodukter

På lik linje med melk, kan også fløte syrnes med melkesyrebakterier. Holdbarheten økes og både konsistens og smak endres.

Syrnede fløteprodukter
Art. nr, Produkt Emballasje
5282 TINE Seterrømme Tank 400 kg
447 TINE Seterrømme Spann 5 kg
5281 TINE Lettrømme Tank 400 kg
4025 TINE Lettrømme Spann 5 kg
446 TINE Crème Fraîche Spann 5 kg
4233 TINE Crème Fraîche Tank 400 kg

Les mer om bestilling av våre produkter her

Seterrømme er et produkt med lange tradisjoner i norsk kosthold, og er selvskreven til spesielle anledninger. TINE Seterrømme er hovedingrediensen i rømmegrøt og passer utmerket til spekematen. Den kan selvfølgelig også benyttes i industriell sammenheng, i alt fra bakverk til ferdigmat. Med sin fyldige konsistens i kombinasjon med syrlig, frisk smak, kan det være nettopp den smaksheveren du ser etter. TINE Lettrømme er et lettere alternativ.

TINE Crème Fraîche har mange av de samme bruksområdene som TINE Seterrømme, men den tåler i tillegg oppvarming. Det gjør den ekstra godt egnet i sauser, supper og gryter. TINE Crème Fraîche kan bidra til å gi dine retter en kremet konsistens og en frisk smak. TINE Crème Fraîche har en tynnere konsistens enn TINE Seterrømme og er dermed lettere å blande inn i produkter som sauser og supper.

TINE Seterrømme produseres av kremfløte som syrnes med en kultur av melkesyrebakterier. Kremfløten homogeniseres og pasteuriseres før syrning. Smaken er mild, syrlig og aromatisk.

TINE Crème fraîche produseres av kremfløte som syrnes med en kultur av melkesyrebakterier. Kremfløten homogeniseres og pasteuriseres før syrning. Smaken er mild, syrlig og aromatisk.

TINE Lettrømme produseres av halvfet fløte som syrnes med en kultur av melkesyrebakterier. Fløten homogeniseres og pasteuriseres før syrning. Smaken er mild, syrlig og aromatisk

Riktig håndtering og oppbevaring er avgjørende for å ivareta produktenes kvalitet. Kjølevarer bør oppbevares ved
0- 4°C og dersom kjølekjeden brytes vil dette gå utover produktkvaliteten og holdbarheten reduseres. Holdbarhetstiden er å forstå i uåpnet TINE emballasje. I åpnet emballasje blir holdbarheten betydelig redusert og kunden må løpende vurdere kvaliteten. Vi anslår 3- 4 dager i åpnet emballasje, forutsatt at kjølekjeden holdes ubrutt og ingen kontaminering av produktet finner sted.

Det er svært viktig med god hygiene, og alt som kommer i kontakt med produktet må være rent. Det er avgjørende med god vask og desinfeksjon av koblinger, kraner m.m. som kommer i kontakt med produktet.

 

For en nærmere beskrivelse av rutine for håndtering av våre tanker, se under