Bakefast vaniljekrem på spisspose til din bedrift

Spesialprodukter

TINE Ingrediens har flere forskjellige spesialprodukter som alle er melkebaserte. Produktene er spesialsydde til bruk i enten bakeri-, sjokolade- eller ferdigmatindustrien. Sammen kan vi kanskje finne nye bruksområder?

Spesialprodukter
Art. nr, Produkt Emballasje
3648 TINE Vaniljekrem Tank > 900 kg
3652 TINE Bakefast Vaniljekrem Bag-in-box - 11 kg
3653 TINE Bakefast Vaniljekrem 6 x 2 kg spissposer 
3734  TINE Sukret kondensert melk 8 %  Tank fra 800 kg 
3739  TINE Sukret kondensert melk mager Tank fra 800 kg 
8313 TINE Bakefast Ostesaus  2 x 4 kg 
9751  TINE Bakefast Ostesaus tynn  2 x 4 kg 
3745 TINE Kremostbase 5 kg spann

Les mer om bestilling av våre produkter her

TINE Vaniljekrem og TINE Bakefast Vaniljekrem har et bredt anvendelsesområde innenfor bakeri. Berlinerboller, muffins, wienerbrød, skoleboller, hvetestenger, linser og eplekake for å nevne noen.
Velger du den bakefaste varianten, får du en vaniljekrem som holder seg stabil under steking.

TINE Bakefast Vaniljekrem kommer i både 2 og 11 kg’s poser og er UHT behandlet. Dette gir lang holdbarhet og produktet kan, uåpnet, oppbevares i romtemperatur.

TINE Sukret kondensert melk er et spesialprodukt og kan inngå i produksjon av karamell og toffee. Produktet produseres ved inndamping av melk tilsatt sukker til et tørrstoff og sukkerinnhold som konserverer produktet.

TINE Bakefast Ostesaus er et smelteostprodukt med smørbar konsistens. Som annen smelteost har den en tydelig, men mild ostesmak. Produktet egner seg godt i ferdigretter og fylte produkter.

TINE Kremostbase er utviklet med tanke på anvendelse i kombinasjon med TINE Kremfløte i fromasjostekaker. Produktet er piskbart og er en blanding av kremost og yoghurt. TINE Kremostbase kan med stort hell også benyttes i andre kaker eller desserter.

TINE Vaniljekrem produseres med utgangspunkt i helmelk. Denne tilsettes sukker, modifisert stivelse, melkepulver, mysepulver, stabilisator, melkeprotein, gelatin (opprinnelse storfe), aroma og farge. For å ivareta lang holdbarhet, tappes produktet på steril emballasje.

TINE Bakefast Vaniljekrem produseres med utgangspunkt i helmelk, sukker, modifisert stivelse, melkepulver, mysepulver, stabilisator, melkeprotein, gelatin (opprinnelse fra svin), aroma og farge. For å ivareta lang holdbarhet, tappes produktet på steril emballasje.

TINE Sukret kondensert melk 8% produseres ved inndamping av lavpasteurisert, fettstandardisert melk tilsatt sukker. Produktet har en gulhvit farge og søt smak.

TINE Sukret kondensert melk mager produseres ved inndamping av lavpasteurisert skummetmelk tilsatt sukker. Produktet har en gulhvit farge og søt smak.

TINE Bakefast Ostesaus produseres med utgangspunkt i hvitost. I prosessen tilsettes vann, modifisert stivelse, melkefett, stabilisator, ostearoma og surhetsregulerende middel.

TINE Kremostbase består av 50% kremost som blandes med yoghurt, sukker, fortykningsmiddel, emulgator, surhetsregulerende middel, konserveringsmiddel og aroma.