Jarlsberg er en av våre hvitoster som har mange gode egenskaper

Hvitost

Osteproduksjonen i TINE tar utgangspunkt i det beste råstoffet vi har, fersk TINE melk. Med melk av førsteklasses kvalitet, kunnskap og avansert teknologi, kan vi styre mikroorganismenes aktivitet og utvikle ostevarianter med akkurat de egenskapene vi ønsker. Ost kan benyttes i kombinasjon med mange andre råvarer eller den kan erstatte andre ingredienser. I ferdigmat benytter man i stadig økende grad ost som en spennende ingrediens.

Hvitost
Art. nr, Produkt Emballasje
1844 TINE Edamer skorpefri pall 10 kg
1722 Jarlsberg® skorpefri 2 x 5 kg
1719  Jarlsberg® skorpefri 10 kg
1473 Norvegia® 27% strøost 10 kg
1477 Norvegia® skorpefri 2 x 5 kg 
1379 Norvegia® Kvadratskiver Helpall

Les mer om bestilling av våre produkter her

Jarlsberg® er kjent over hele verden for sin karakteristiske søte og nøtteaktige smak og sine store, runde hull. Jarlsberg er en fantastisk allsidig ost, og en smakshever i de aller fleste varme og kalde retter. Jarlsberg® har gode smelteegenskaper og en smidig konsistens som gjør den enkel å skive, rive eller skjære i terninger.

Norvegia® er en klassiker i norske kjøleskap, og den er Norges mest spiste ost. Alle har et forhold til den milde gode ”Norvegia-smaken”, og for de aller fleste av oss er dette et godt forhold som varer hele livet. Norvegia® Original har en mild, litt syrlig og aromatisk smak. Den har små hull. Norvegia har gode smelteegenskaper og en smidig konsistens. Osten er enkel å skive, rive eller skjære i terninger. Norvegia® er, som Jarlsberg®, en smakshever og gir det lille ekstra i både kalde og varme retter.

TINE Edamer er en slektning av den nederlandske Edamerosten. Osten har mange fellestrekk med Norvegia®, men den er litt fastere, litt saltere og litt syrligere på smak. TINE Edamer har små, runde hull og en smidig konsistens. Osten egner seg meget godt i varme osteretter.

Mozzarella er en umodnet løpeost, og ved deling har den en karakteristisk fiberlignende struktur. Konsistensen er fast og elastisk. Osten har en mild, men litt syrlig smak som kan brukes til alle typer matlaging. Ostens popularitet som pizzaost har gjort at den i dag er verdens mest spiste ost. Den får en delikat gyllenbrun farge ved steking. I dag blir mesteparten av verdens mozzarella produsert av kumelk, så også i Norge.

Jarlsberg® er produsert av pasteurisert melk tilsatt salt og løpe.

Norvegia® Original er produsert av pasteurisert melk tilsatt salt, løpe og kalsiumklorid.

TINE Edamer er produsert av pasteurisert melk tilsatt salt, løpe, kalsiumklorid og nitrat.

Mozzarella er produsert av pasteurisert melk tilsatt salt og løpe.