Arrangørpåmelding til TINE Fotballskole er fulltegnet!

17. mars 2017

Alle årets arrangementer på plass!

Det er veldig gledelig at det var så stor pågang til å ville arrangere TINE Fotballskole i jubileumsåret. Nå har vi nådd maks antall arrangementer og gleder oss til å ha over 450 skoler dette året.

Fristen for å søke om å arrangere TINE Fotballskole var 15.mars og vi er nå fulltegnet. Det har vært førstemann til mølla og alle som søkte innen fristen får i år muligheten til å arrangere.

Skjemaet for å søke om å arrangere er nå stengt, og det vil ikke være mulig å melde på flere arrangementer - selv om du betaler avgift til NFF. 

Det har vært stor pågang i år, slik at det allerede er andre fotballklubber som står på venteliste for å muligheten muligheten til å arrangere TINE Fotballskole. Derfor oppfordrer vi de arrangører som ser de har meldt inn for mange deltakere om å ta kontakt med oss på tinefotballskole@tine.no, slik at andre kan få muligheten å arrangere. 

NB! For de arrangørene som tar i mot flere deltakere enn dere har søkt om, vil det ikke være mulig å få ettersendt ekstra materiell eller TINE-produkter.

Vi gleder oss til å feire 20 år med TINE Fotballskole i år!