Spørsmål og svar

Materiell og TINE-produkter

Hvordan endrer jeg min drikkebestilling?

Ønsker du å gjøre endringer i din drikkebestillingen ta kontakt med spesialbestillinger@tine.no. Dette må gjøres i god tid før fotballskolestart.

Jeg trenger mer materiell, hva gjør jeg?

Send mail til tine.fotballskole@tine.no. Vi kan ikke garantere for at vi har ekstra materiell liggende på lageret og prøver så godt vi kan å behandle etterbestillinger fra klubben.

Hva er årets TINE-produkt?

Alle deltakerne får utdelt et TINE-produkt hver dag de er på fotballskole. Årets produkt er i 2015 er Litago Lettere Sjokoladesmak. Litago Lettere har 1,5% tilsatt sukker og er laktoseredusert. Klubbene kan alternativt bestille drikkeproduktene juice eller skolemelk. :o)

Hva slags materiell får deltakerne?

Alle deltakerne på TINE Fotballskole får utdelt fotballsekk, fotballskoledrakt og et TINE produkt hver dag. T-skjortene er i teknisk materiale.

Fotballskole info

Hvor finner jeg treningsstoff?

Alle arrangørklubbene har tilgang til planleggingsverktøyet www.treningsøkta.no. Dette er gratis for alle klubber tilsluttet NFF og her vil alt fra introduksjon av fotballskolen til instruktørveiledning og ferdige økter for TINE Fotballskole samt tilpassede økter ligge. Har ikke klubben tilgang får dere dette ved å ta kontakt med support@s2s.net.

Noe treningsstoff finner dere også på nettsiden.

Vi skal arrangere to TINE Fotballskoler, hva gjør vi?

Hvis dere skal ha to forskjellige perioder med fotballskole, må dette registeres som to fotballskoler/to arrangementer.

Jeg har problemer med påmeldingen, hvor henvender jeg meg?

Vi hjelper deg gjerne, send en mail til tine.fotballskole@tine.no så skal vi forsøke å finne ut av det.

Hvilket kontonummer skal vi bruke for å betale kontigenten?

Informasjon om kontigent og kontonummer finner du under praktisk info

Hvordan kan jeg søke jobb som instruktør?

For å jobbe som instruktør på en TINE Fotballskole, må du ta kontakt med din lokale arrangør og høre om de har behov for instruktører. Her finner oversikt over fotballklubbene finn din fotballskole

Hvordan melder jeg på barnet mitt?

Du må kontakte din lokale fotballklubb, det er fotballklubbene som er arrangør. En oversikt over fotballklubber som arrangerer TINE Fotballskole finner du her.

Om fotballskolen

Hvorfor arrangerer TINE fotballskole?

Vi ønsker gjennom samarbeidsavtalen med Norges Fotballforbund å bidra til at barn og unge får et tilbud om fysisk aktivitet, og samtidig bidra til økt rekruttering til idretten. TINE ønsker å være en pådriver for å etablere gode vaner rundt et godt og variert kosthold i tidlig alder, kombinert med fysisk aktivitet gjennom lek og idrett. Gjennom samarbeidsavtalen kan alle klubber som er tilsluttet NFF søke om å gjennomføre TINE Fotballskole.

Hva er TINE Fotballskole?

TINE Fotballskole er et samarbeid mellom TINE og Norges Fotballforbund som begynte i 1998. TFS er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å bli arrangør. Den skal være et lavterskeltilbud hvor alle i alder 6-12 år kan delta. TINE Fotballskole arrangeres i perioden juni til september, hvert år deltar rundt 450 klubber. Det er klubbene som er arrangøren. I løpet av fotballskolens 3-5 dager, får barn og unge spille fotball, men også tips om et godt og variert kosthold. NFF leverer innholdet og kvalitetssikrer fotballskolene hvor 70.000 deltakere og 15.000 trenere er med hvert år.

Aktivitet + kosthold = sant!

Hvilke aldersgrupper er TINE fotballskole for?

Aldersgruppen på deltakerne er primært fra 6 - 12 år, altså for barneskolen.