Slår et slag for gåturen

Slår et slag for gåturen

Nordmenn elsker å gå på tur. I en fersk undersøkelse gjennomført av Norstat for TINE, svarer nordmenn at en gåtur står øverst på ønskelisten når de har en time til overs.

Tur på topp

TINE er tilstede i mange kjøleskap over hele landet, og produktene står for opp mot en femtedel av kaloriene nordmenn får i seg gjennom dagen. TINE har som mål å bidra til en bedre folkehelse, og god balanse mellom kosthold og mosjon for det norske folk. Nå setter de i gang en ambisiøs aktivitetskampanje for sine over 5000 ansatte, hvor de oppfordrer samtlige ansatte til å stoppe opp og gå en tur – samtidig.

– I TINEs Balanserapport for 2017, gjennomført av Norstat, svarer nordmenn at dersom de hadde en time til overs ville de brukt den til å gå tur. Onsdag 24. mai kickstarter vi kampanjen med en felles gåtur for alle ansatte. Vi er veldig opptatt av at alle i TINE har god helse, og vi håper at å danne turgrupper internt også vil kunne redusere sykefravær på sikt, sier Bjørn Malm, leder for samfunnsansvar i TINE.

2469 meter på langs

Aktivitetskampanjen som har fått navnet #TINE2469 spiller på antall meter opp til Norges høyeste fjelltopp, Galdhøpiggen. TINE er stolt samarbeidspartner til Røde Kors-arrangementet «Til Topps» den 1. juli der målet er at over 1000 mennesker med bakgrunn fra alle verdenshjørner skal komme seg opp på toppen.