Få YT®-varer fra TINE levert hjem

Få YT®-varer fra TINE levert hjem

Nå kan du kjøpe alle YT®-produkter fra TINE i den nye nettbutikken for YT®. Varene leveres enten på døra, i postkassen, eller i nærmeste postkontor. Dette er en enkel nettbutikk med Vipps som eneste betalingsmiddel.

– Dette er en pilot der vi tester ut direktesalg til forbruker for å få et bredere nedslagsfelt blant annet til treningsinteresserte som ønsker enkel tilgang til hele varesortimentet for YT®-produktene, sier John Ole Skeide, konserndirektør Salg i TINE.

– Målet vårt har vært å komme i gang før YT® Holmenkollstafetten, slik at alle som deltar der kan få enda bedre tilgang til YT®-varene i sine treningsforberedelser, legger han til.

Hjem i postkassen

For lager og distribusjon av produkter i piloten, har TINE valgt å teste ut løsningen ved hjelp av en ekstern lagertjeneste, og distribusjon av varene med Posten eller Bring.

– Man kan velge enten å få varene hjem i postkassen, levert til nærmeste postkontor eller levert på jobben, sier Skeide.

Ifølge TINEs kundeservice er dette et populært tiltak, fordi mange etterspør hvor de får kjøpt produkter.

Betal med Vipps

Dette er den eneste nettbutikken i Norge med bare Vipps som betalingsmåte. 2,2 millioner nordmenn har allerede lastet ned Vipps-appen.

Gå inn på nettbutikk.yt.no, gjerne på mobiltelefonen, og betal med Vipps.

For mer informasjon, kontakt pressevakten i TINE på presse@tine.no, eller telefon 48230994.