Nå får du E+ på netthandel

Nå får du E+ på netthandel

For mange eldre og syke kan det være en utfordring å spise nok. Nå kan du bestille næringstette E+-produkter på nettet. Du kan få de levert på døren eller plukke de opp på veien hjem.

Å dekke kroppens behov for næring er en forutsetning for god helse og livskvalitet. Mange opplever at slektninger eller nærstående får i seg for lite næring. E+ er en serie mat- og drikkeprodukter fra TINE som passer for deg som trenger ekstra energi og styrke. Produktene er basert på vanlig mat og drikke, men er forsterket med ekstra energi og andre næringsstoffer det lett kan bli for lite av når matinntaket er lavt.

Mange underernærte syke

For noen kan det av og til være en utfordring å spise nok. Eldre og syke er mest utsatt. Vekttap i forbindelse med sykdom er ikke gunstig, uansett om du føler at du har noen kilo for mye eller ikke. Tall fra Nasjonale retningslinjer for forebygging og behandling av underernæring viser til at ca 10-60 prosent av pasienter er klassifisert som underernært. Det er samtidig anbefalt at energi- og næringstett kost gis til de fleste brukere på et sykehjem.

Riktig ernæring for eldre og syke er en god start. Dette kan gi færre og kortere sykdomsperioder, økt livsglede, mer overskudd og aktivitet. Riktig næring holder muskler, skjelett, organer og resten av kroppen sterk i det lange løp. Næringsrik mat og drikke styrker kroppen og bidrar til muskelvedlikehold.

Bestill på Retthjem.no

Du kan bestille alle E+ produkter på både Retthjem sine nettsider.