Løsning på TINE Påskekrim

Petra Polarrev har tatt grunnlovspennen!

Ønsker du å løse flere påskenøtter? Prøv deg på TINE Melkequiz. La deg også friste av våre varme påskedrikker - enten du er ute i solveggen eller inne foran peisen.

Powered by LifeVision
Powered by LifeVision
×

Konkurranseregler for TINE Påskekrim

I forbindelse med årets påskekrim på TineMelk kartongene, lanserer vi også en konkurranse hvor du kan gjette på hvem som har stjålet grunnlovspennen. Konkurransen varer fra 31. mars til 27. april 2014.

Konkurransen er åpen for alle, men hvis du er under 18 år må du ha tillatelse fra dine foreldre/foresatte for å delta (registrere deg). Det er kun mulig å delta/registrere seg en gang.

For å være med i trekningen av hovedpremien må du ha svart riktig på hvem som er tyven, samt oppgi navn og e-postadresse. Hovedpremien er 4 kinobilletter (Norgesbilletten) og påsketermos fra TineMelk. Vinneren trekkes tilfeldig blant deltakere som svarer riktig. Trekningen foregår når konkurransen er avsluttet. Premien kan ikke veksles inn i penger.

Du må oppgi ditt navn, e-postadresse og telefonnummer når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Dine kontaktopplysninger vil ikke deles med tredjeparter. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Det gjøres oppmerksom på at feilstavede, ufullstendige, forsinkede eller uvirksomme e-postadresser vil bli avvist fra trekning. Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert. TINE forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer uten videre varsel. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.


Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Forbrukersenter:
Tlf:

Grønt (gratis) telefonnummer 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost:
tfs@tine.no
Post:

TINE Forbrukersenter
Pb. 25
0051 Oslo