Ostesmørbrød med blåmuggost, roastbiff, småløk og sennep

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ostesmørbrød med blåmuggost, roastbiff, småløk og sennep

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Den salte blåmuggosten komplementerer de søte, glaserte småløkene og kjøttet på en smakfull måte. Ostesmørbrødet kan stekes i stekepanne eller du kan bruke et ostesmørbrødjern om du har det.

TIPS!

Osteriet har sammen med MENY-lauget smakt oss frem til 12 supercheesy og ekstremt gode ostesmørbrød. Ett nytt ostesmørbrød for hver måned. Noen er gode klassikere, noen er spennende utfordrere, kanskje du får en ny favoritt? 

Slik gjør du

  1. Smør skivene med smør og sennep, og legg to skiver ost på hver brødskive. Topp den ene brødskiven med roastbiff, glaserte småløk og små sylteagurker.

  2. Smør sidene på brødskivene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet.