Oppskrift på Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater, foto: Alf Børjesson kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater

En ostesaus er enkel å lage og passer godt til pasta. Blåmuggosten tilfører denne lettvinte sausen en spennende smak. Med ruccolasalat og cherrytomater blir pastaretten fantastisk delikat og frisk.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Kok pasta/tortellini i rikelig med lettsaltet vann. Hell av kokevannet og avkjøl litt. Del tomater i to.

  2. Ta osten i en foodprocessor og kjør sammen til en glatt saus med ruccolasalat, crème fraiche og hvitløk. Smak til med salt og pepper.

  3. Vend sausen i de lett avkjølte tortelliniene og anrett med tomater og ruccola.