Oppskrift på Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater
0

Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En ostesaus er enkel å lage og passer godt til pasta. Blåmuggosten tilfører denne lettvinte sausen en spennende smak. Med ruccolasalat og cherrytomater blir pastaretten fantastisk delikat og frisk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

250 grampasta f.eks. tortellini
8 stkcherrytomater
1 desiliterruccola

Norzolasaus

75 gramNorzola
1 desiliterruccola
1 desiliterTINE Crème Fraîche Original
1 stkhvitløksfedd

Slik gjør du det

  1. Kok pasta/tortellini i rikelig med lettsaltet vann. Hell av kokevannet og avkjøl litt. Del tomater i to.
  2. Ta osten i en foodprocessor og kjør sammen til en glatt saus med ruccolasalat, crème fraiche og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
  3. Vend sausen i de lett avkjølte tortelliniene og anrett med tomater og ruccola.

Kommentarer

Produkter i oppskriften